satılık 35 lik maxxis mudzilla

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetozduman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,464
Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla

Mudzilla artık efsane oldu. yenisi üretimiyor bildiğim kadarı ile, alan şanslı kim olursa onları iyi korusun,alanada satanada hayırlı olsun.

Etiketler

hala satılıyor... 640tl adeti http://www.maxxisabdulkadirozcan.com/page.php?ID=109

evet öyleymiş... ama nedense 4 yıldır bunu duyuyorum... turfanda sezonu bitmek bilmedi ... yoksa tekrarmı üretmeye başladılar.

ahmetozduman' Alıntı:
evet öyleymiş... ama nedense 4 yıldır bunu duyuyorum... turfanda sezonu bitmek bilmedi ... yoksa tekrarmı üretmeye başladılar.
Ahmetçim inşallah üretimi durmaz hem ucuz hem iş görüyor çamurda daha beni hiçbiryerde bırakmadı alacak olan şanslıya hayırlı olsun

up8453' Alıntı:
mehaba ahmet abı lastıklerın resımı varmı acaba bırde fıyatı nedır saygılar
İlkaycım mitsubishi için düşünüyorsan yükseltme olmadan zor döner senin çamurluklar içinde.

katılıyorum... aracımda kilit olmadığı zamanlarda bile hiç bir yerde kalmadım... şuan aynı markanın 8090 desenli 38 lik taktırdım... Asfaltta daha sessiz ama arazide göreceğiz daha nasıl oldugunu. bu arada baya artırmışlar fiyatları... neyse hayırlısı.

Yeni lastiklerin hayırlı olsun,dediğin gibi aslolan arazi performansı.

sokrat gandiya' Alıntı:
İlkaycım mitsubishi için düşünüyorsan yükseltme olmadan zor döner senin çamurluklar içinde.
bılgı ıcın tesekkurler haldun abı baska projeye olacak ınsallah saygılar

ilkay abicim hayırlı olsun, çok güzel olacagı kanısındayım