Satılık CJ5 Bestop 2. El (Satışından Vazgeçildi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deno Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deno

Yeni Üye
merhaba arkadaslar kendı aracıma yenı tente geldıgınden aracıma aıt olan bestop orjınal tenteyı satısa cıkarıyorum fıyat yazmıyorum ıhtıyacı olanlar varsa makul teklıflerını buraya yazabılırler

yakın zamanda fotoları eklıyecegım

Etiketler

Ynt: Satılık CJ5 Bestop 2. El (Satışından Vazgeçildi)

şu an acilen tenteye ihtiyacım var tel verin sizin le görüşelim.murat ŞAHİN 532 282 27 43

arkadaslar tekrar merhaba,

haklı olarak resım gormek ıstıyorsunuz ancak suanda evımı tasıddıgım ıcın malesef resımlerı cekıp ekleyemıyorum ama en kısa zamanda eklıyecegım
BEN HEMEN BIRAZ TENTEDEN BAHSEDIYIM

TENTE DE HICBIR SORUN YOKTUR EGER YURT DISINDAN SIFIR GELMESEYDI KESINLIKLE DEGISTIRMEYI DUSUNMUYORDUM SUANDA ARABAMDA BIKINI TENTE OLUGUNDAN DEPOMDAYDI SIMDI OTO YIKAMACIYA VERDIM GUZELCE TEMIZLIYOR EN KISA ZAMANDA FOTOLARI EKLIYECEGIM

SIZ KENDINIZE UYGUN FİYATI BANA YAZIN KONUSURUZ SONUCTA HEPIMIZ AYNI SEVDANIN PESINDEYIZ CJ 5

tentenizi görmedim samimiyetinize dayanarak madem iyi diyorsunuz.geçenlerde bu sitede 2.el tente satıldı ben sonra gördüm yani pazarlığa yetişemedim 250$ satıldı bende bu fiyatı verebilirim.

merhaba 300 t lye arıyorduk duruyorsa eyer belki anlaşabiliriz

ARKADAŞLAR İLA SAHİBİNE SORDUM TENTE SATILIK DEĞİLMİŞ.NE YAPALIM YİNE TENTESİZ KALDIK HAYIRLISI İNŞAALLAH.

Murat bey ilanı veren kişinin tentenin satışından vazgeçtiğini belirtiyor.İlan sahibininden onayını alırsam ilanı kilitliycem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...