Satılık Çorum Kalorifer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan elebasi7102 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,645

elebasi7102

Kamp II
Yer
istanbul
http://www.sahibinden.com/corum_kalorifer-76WQQaXQQ22130885WQQpXQQdisplayitem

Benim Cj ye taktırmak için almıştım ama yer ayarlayamadım kendi kaloriferini yaptırdım...
Fiyat 100 TL dir lütfen pazarlık önermeyin ben de o fiyata araya araya zor buldum...

Etiketler

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer

Geçen kış satışa koymuştum yaz geldiği için güncellememiştim.
Aynı şartlarda ilan tekrar günceldir...

Aracın üzerinde orjinal kaloriferi olduğu için o kısmı boşaltmadım. O kısmı boşaltırsanız oraya olur. Kendi peteği iş görmez hale gelmişti. O yüzden daha iyi olur diye Çorum Kalorifer yapmayı düşündüm. Ama baktım o kısmı boşaltmadan imkansız. Orjinalliğinin de bozulmasını istemediğim için vazgeçtim. Aynı ebatlarda petek kestirdim. Şimdi çalışıyor. Bu kalorifer de elimde kaldı şimdi onun için satıyorum

orjinal kaloriferi karda kışta iş görüyormu peki?ben daha aracı yeni aldığım ve kışı yaşamadığım için bilemiyorum

Aracınızda kışlık termostat varsa iş görür. Birde hava kanallarının çalışıp çalışmadığına bakın. Mesela kaloriferi çalıştırınca ön cama hava üflüyor mu ?
Yoksa cam cok buhar yapar. Kış girmeden dikkat edin bunlara. Ben sıkıntısını çektim onun geçen kış. Ön camın buhar yapıp donduğunu bilirim. Hareket halindeyken içerden elimle buz kazıdığım oldu

bence uygun fiyat arayan varsa hemen alsın...bende s100 üme 2.yi aldım gecen hafta aynı para ...sıfırına ya 160 diyorlarlardı ya 180...pırıl pırıl cıkması 100 lira