dturan hayal ettiğin yere git.. Mesajlar 1,723 Tepkime Puanı 16 Yer Kocaeli Web www.dekalazer.net Telsiz Çağrı Kodu TA1IDT 21 Ocak 2014 #1 16" boost jant. Ofsetli saç janta aldığım için satılık. Sadece A/T lastikle kullandım. Yamuk darbe kaynak vs. yok. Ufak tefek boya çizikleri var. 4 ad. jant 20 bijon somunu kapakları üzerinde 1.000 TL.
16" boost jant. Ofsetli saç janta aldığım için satılık. Sadece A/T lastikle kullandım. Yamuk darbe kaynak vs. yok. Ufak tefek boya çizikleri var. 4 ad. jant 20 bijon somunu kapakları üzerinde 1.000 TL.
dturan hayal ettiğin yere git.. Mesajlar 1,723 Tepkime Puanı 16 Yer Kocaeli Web www.dekalazer.net Telsiz Çağrı Kodu TA1IDT 30 Ocak 2014 #2 Güncel Sent from my iPhone using Tapatalk
kenanyama 0 542 631 75 75 yamakenan@gmail.com Mesajlar 1,277 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL 31 Ocak 2014 #3 Ynt: Satılık Defender Boost Jant. Derya Bey Jantlar benim karavana olurmu dersiniz. Telefon numaranızı özelden atarsanız görüşmek isterim. Hayırlı satışlar. Kenan YAMA
Ynt: Satılık Defender Boost Jant. Derya Bey Jantlar benim karavana olurmu dersiniz. Telefon numaranızı özelden atarsanız görüşmek isterim. Hayırlı satışlar. Kenan YAMA
dturan hayal ettiğin yere git.. Mesajlar 1,723 Tepkime Puanı 16 Yer Kocaeli Web www.dekalazer.net Telsiz Çağrı Kodu TA1IDT 31 Ocak 2014 #4 kenanyama' Alıntı: Derya Bey Jantlar benim karavana olurmu dersiniz. Telefon numaranızı özelden atarsanız görüşmek isterim. Hayırlı satışlar. Kenan YAMA Genişletmek için tıkla ... Uyması lazım Kenan abi. Ama tam bijon aralığını ölçüp (şu an izmitteyim önümüzdeki hafta) bilgi vereyim isterseniz. Saygılar Derya Sent from my iPhone using Tapatalk
kenanyama' Alıntı: Derya Bey Jantlar benim karavana olurmu dersiniz. Telefon numaranızı özelden atarsanız görüşmek isterim. Hayırlı satışlar. Kenan YAMA Genişletmek için tıkla ... Uyması lazım Kenan abi. Ama tam bijon aralığını ölçüp (şu an izmitteyim önümüzdeki hafta) bilgi vereyim isterseniz. Saygılar Derya Sent from my iPhone using Tapatalk
kenanyama 0 542 631 75 75 yamakenan@gmail.com Mesajlar 1,277 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL 1 Şub 2014 #5 Ynt: Satılık Defender Boost Jant. Müsait olunca görüşelim. Kenan YAMA
dturan hayal ettiğin yere git.. Mesajlar 1,723 Tepkime Puanı 16 Yer Kocaeli Web www.dekalazer.net Telsiz Çağrı Kodu TA1IDT 8 Şub 2014 #6 Jant lar satılmıştır. Sent from my iPhone using Tapatalk