KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar bir eşinide kendimin memnuniyetle kullandığı üç kişilk çift girişli çift kat girişlerin biri mutfak ve kamp malzemelerinizi koyacağınız çok kulanışlı çadırımız satılıktır bizim aldığımız fiyar 120TL dır yer darlığından 100 tl satılıktır hiç kulanılmamış ve hiç bir sorunu yoktur (bu işin ticaretini yapan kişi değilim lazım olan arkadaşın işi görülsün istanbul maltepe de eleden teslim edilir kargo alıcıya aittir)
Yanlış anlamazsanız eğer, marka önemli. Çünki bu tip çadırlarda dikişlerin nasıl atıldığından tutun dizaynına kadar fark ediyor. İlginize teşekkür eder çadırla ilgili bilgilendirmenizi bekliyorum.
Yanlış anlamazsanız eğer, marka önemli. Çünki bu tip çadırlarda dikişlerin nasıl atıldığından tutun dizaynına kadar fark ediyor. İlginize teşekkür eder çadırla ilgili bilgilendirmenizi bekliyorum.
arkadaşlar çadırım bu akşam çektiğim resimleri marka konusunda soru soran arkadaşlara çadırda herhangi bir marka göremedim ama carrefurda yada benzeri yerde satılan 50-60 tl lik çadırlarla karıştırmayın eksterm kış koşulları olmadıkça daha öncede söyledim rahatlıkla kulanabilirsiniz ama ben ağrı dağına ocak ayında çıkıp kamp kuracağımderseniz o başka yılın dokuz ayı 1000-1500 rakımda rahatlıkla kulanılabilir ben kendimin kullandığımı aynı şartlarda rahatlıkla kulanıyorum kalın salıcakla