Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni
bende bugün ozan beyle tanıştım ve kendisine alan 42 telsiz siparişi verdim ilgi ve akalası esnaflığı gerçekten mükemmel bir insan kendisine çok teşekkür ediyorum
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni
merhaba ozan bey
daha önce sizden ml 145 anten ve midland alan 78 plus cb almıştım şimdi bir arkadaşım için bir adet ml145 antene ihtiyacımız var fiyat verebilirmisiniz
brothers' Alıntı:
merhaba ozan bey
daha önce sizden ml 145 anten ve midland alan 78 plus cb almıştım şimdi bir arkadaşım için bir adet ml145 antene ihtiyacımız var fiyat verebilirmisiniz
Selamlar,
Bende Ozan Bey'den Midland 248 telsiz aldım ve montajını bugün yaptırdım. Testlerini ve ayarlarını yaptırdıktan sonra yol boyunca 'kanal 21'i dinleyerek evime döndüm .
Açıkcası kendi aracıma göstermediğim hassasiyeti gösterdi. Gerçekten herkese tavsiye ederim...
Alan 78 Cihazımı geçenlerde teslim aldım. Ozan bey sağolsun güzel fiyata verdi. Sevecen cana yakın birisidir. Telefondan anladığım kadarıyla =) Daha cihazın montajını yapmadık. Fakat anteni cihaza bagladım ve öğlen saatlerinde birkac kisi fm21 de konusuyordu. sesimi duyuramadım ama kısa süre de olsa dinlemek güzeldi Cihaza gelincee. On numara pırıl pırıl cihaz. Küçücük çıtı pıtı bişey performansını montajı yaptıktan sonra bakıcaz =) 73s