anadolu yakasında ikamet ediyor home ofis olarak kullanıyor kendine ayırdığı güzel bir telsiz odası bir sabit cihazı birde 100 whatt çıkış yapabiliyor vs vs ve ciddi söylüyorum ustayım diyen insanlardan daha temiz ve titiz çalışıyor aracında da midland alan 78 kullanıyor 50 cm bir anten kullanıyor ve çok ama çok güzel bir şey olan motorcular için intercom sistemleri satışı yapıyor
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç An
c@n' Alıntı:
anadolu yakasında ikamet ediyor home ofis olarak kullanıyor kendine ayırdığı güzel bir telsiz odası bir sabit cihazı birde 100 whatt çıkış yapabiliyor vs vs ve ciddi söylüyorum ustayım diyen insanlardan daha temiz ve titiz çalışıyor aracında da midland alan 78 kullanıyor 50 cm bir anten kullanıyor ve çok ama çok güzel bir şey olan motorcular için intercom sistemleri satışı yapıyor
Samimiyeti ve işbilirliği konusunda zaten şüphem yok daha öncesinde alışverişimiz var zaten, uygun zaman da ziyaretimizi yapacağız. gün içinde sürekli trafikte olduğum için denk getirme durumunu ayarlamak için sordum nerede oturduğunu.
herkese saygılar, selamlar.
Aydın M.
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni
Yorumlar için tekrar çok teşekkür ederim.
Bu arada ürünlere yeni model bir telsiz ilavemiz var. Çok yakında stokta olacak.
Kısaca özelliklerinden bahsedecek olursam, Midland ALAN 8001S, 10 bant ve FM/AM/SSB (USB/LSB) çalışan bir telsiz, kanal göstergesi ve frekans göstergesi, SWR'i kendi üzerinden kontrol edebileceğiniz bir sinyal metresi bulunuyor. Aynı zamanda telsizin bünyesinde ECHO ve ROGER BEEP özellikleri var. RF ayarı SWR kalibrasyonu ve CLARIFIER ile hassas ayar yapmak mümkün.
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni
Ozan beyle bende çok görüşüyorum,ve görüşmeye de devam edeceğiz ;D ;D ;D
Her türlü yardımın için buradan çok teşekkürler.
Bir sonraki cihaz ,senin yukarda resmini gönderdiğin olacak gibi,
12 volt la çalışıyor mu acaba,çalışıyorsa anten girişini arkaya alabilirmiyiz.
yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ozan beyle bende çok görüşüyorum,ve görüşmeye de devam edeceğiz ;D ;D ;D
Her türlü yardımın için buradan çok teşekkürler.
Bir sonraki cihaz ,senin yukarda resmini gönderdiğin olacak gibi,
12 volt la çalışıyor mu acaba,çalışıyorsa anten girişini arkaya alabilirmiyiz.
Selam Kerim Bey, bu cihaz 12V ile çalışıyor. Bu arada resim sizi yanılttı sanırım. Cihazın anten girişi arkada, yandaki mikrofon girişi.
Bu telsizden edinmenizi bende çok isterim, size en kısa zamanda stoğa giriş tarihini bildireceğim. Yanlız özellikleri doğrultusunda cihazın diğer cihazlara göre daha geniş ve daha büyük olduğunu hatırlatmak isterim.
ozancagman' Alıntı:
Selam Kerim Bey, bu cihaz 12V ile çalışıyor. Resim sizi yanılttı sanırım. Cihazın anten girişi arkada, yandaki mikrofon girişi.
Bu telsizden edinmenizi bende çok isterim, size en kısa zamanda stoğa giriş tarihini bildireceğim. Yanlız özellikleri doğrultusunda cihazın diğer cihazlara göre daha geniş ve daha büyük olduğunu hatırlatmak isterim.
Şu an için erken ,ama iş bu noktalara gidiyor ;D ;D ;D
Pardon yandaki mikrofon girişini arkaya almak mümkün mü,
Benim araçta 2 adet boş araç radyosu yeri var ,
eğer cihaz normal bir araç radyosu boyutundaysa ,onlardan birine sığdırmayı düşünüyorum .
yazargezeryolçizer' Alıntı:
Şu an için erken ,ama iş bu noktalara gidiyor ;D ;D ;D
Pardon yandaki mikrofon girişini arkaya almak mümkün mü,
Benim araçta 2 adet boş araç radyosu yeri var ,
eğer cihaz normal bir araç radyosu boyutundaysa ,onlardan birine sığdırmayı düşünüyorum .
Selamlar, ALAN 48 ve ALAN 78 modeli arasında çıkış gücü, kanal sayısı arasında bir farklılık yok. Her iki telsizde aynı güce sahiptir. Sadece ALAN 48 modellerinin aşağıdaki artı özellikleri vardır.
1. Çift Kanal İzleme
2. Kanal hafızası
3. PA (Megafon) çıkışı
4. LOCAL yakın kanal dinleme
5. RF Gain (Radyo frekans alım gücü ayarı)
6. MIC Gain (Mikrofon hassasiyeti ayarı)
7. Otomatik susturma
ALAN 48 Multi ve Excel olmak üzere 2 modeldir. Excel'in artı özellikleri ise:
1. 12,0V (13,2V) veya 24,0V ile çalışabilme
2. Analog sinyal metre
Telsizin elektrik montajını oto elektrikçisi rahatlıkla bağlayabilir fakat anten bağlantısı için talimatlar doğrultusunda montaj yapacak kişinin yönlendirilmesi gerekir. Gerekli bilgileri size aktarabilirim.
Ufuk abi, ben hazirandaki gezi için alacağım ama önce CB mi PMR mı kullanılacak onu öğrenmem lazım.
Zaten telsiz konusunda hiçbirşey bilmiyorum, sizin önerilerinizle model seçeceğim.
Sedat anten alırken senle tekrar konuşuruz,
ama idare etsin diye aldığım ,Midland ML 145 anten ,çok başarılı,
kurduğum ana sisteme taş çıkartacak nerdeyse,fiyatlarıda diğerlerine göre ucuz.