Kule42 TB2DBC Mesajlar 24 Tepkime Puanı 2 Yer Istanbul - Kadıköy 17 Ara 2014 #1 Selamlar Midland Alan 42 - ambalajındadır. Pazartesi akşamı [15.12.14] Yazıcıoğlu-Odak , Ayhan Bey'den aldım. 1 kez açıp ofiste denedim. Sonra ambalajına koydum özenle 550 TL ye aldım. Sitedeki cb'ye gönül vermiş arkadaşlara satmak isterim öncelikle. Fiyat : 400 tl Herkese saygılar. Bülent Koru Sahibinden deki ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-lisanssiz-telsiz-midland-alan-42-multi-192693179/detay
Selamlar Midland Alan 42 - ambalajındadır. Pazartesi akşamı [15.12.14] Yazıcıoğlu-Odak , Ayhan Bey'den aldım. 1 kez açıp ofiste denedim. Sonra ambalajına koydum özenle 550 TL ye aldım. Sitedeki cb'ye gönül vermiş arkadaşlara satmak isterim öncelikle. Fiyat : 400 tl Herkese saygılar. Bülent Koru Sahibinden deki ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-lisanssiz-telsiz-midland-alan-42-multi-192693179/detay
A AL1820 Zirve Mesajlar 1,724 Tepkime Puanı 3 17 Ara 2014 #2 Ynt: Satılık Midland Alan 42 [ambalajında] neyini beğenmediniz?
Kule42 TB2DBC Mesajlar 24 Tepkime Puanı 2 Yer Istanbul - Kadıköy 17 Ara 2014 #3 Ynt: Satılık Midland Alan 42 [ambalajında] Selamlar Ali Bey Yo , beğendim , hatta ilk açtığımda ofis te Fransa'dan istasyon bile dinledim inanamadım. Çok kullanamayacağımı düşündüm ( eh aldıktan sonra biraz geç oldu gerçe ama ) , zamanı geçmeden daha ihtiyacı ve sevdası olan birine vereyim istedim. Saygılar
Ynt: Satılık Midland Alan 42 [ambalajında] Selamlar Ali Bey Yo , beğendim , hatta ilk açtığımda ofis te Fransa'dan istasyon bile dinledim inanamadım. Çok kullanamayacağımı düşündüm ( eh aldıktan sonra biraz geç oldu gerçe ama ) , zamanı geçmeden daha ihtiyacı ve sevdası olan birine vereyim istedim. Saygılar
Kule42 TB2DBC Mesajlar 24 Tepkime Puanı 2 Yer Istanbul - Kadıköy 22 Ara 2014 #4 Ynt: Satılık Midland Alan 42 [ambalajında] - Satış iptal edilmiştir , her telsiz gönüllüsünde bir CB olmalı -- teşekkürler ---- [ilan silinebilir / teşekkürler]
Ynt: Satılık Midland Alan 42 [ambalajında] - Satış iptal edilmiştir , her telsiz gönüllüsünde bir CB olmalı -- teşekkürler ---- [ilan silinebilir / teşekkürler]