Merhaba benim telsizi satış sebebim telsizin kullanışsızlığı değil, aksine Midland 42 birçok telsizden daha kullanışlıdır;
1: Aracınızda telsiz sabitlemek için hiçbir yeri delmenize ve telsizinizi aracınız içinde sürekli bulundurmanıza gerek yoktur.
2: Toplu gezilerde araç dışarısında kullanıla bilme imkanı ilede yolda kalan araçlara aracınızda olmadan konvoy halinde dışarıdan müdahale edebilme şansınız vardır
3: 2 ayrı büyüklükteki batarya seçeneği ile pil seçeneğini size bırakır ve pilleri kendi adaptörüyle şarj edebilme özelliği vardır.
4: Araç çakmağına bağlı olduğu için ayrıca daha kuvvetli çıkış yapar ve araçta kesinlikle harici araç anteniyle kullanılmalıdır
Kısacası ben Midland 42 yi sabit ev telefonuyla telsiz telefon benzetmesiyle çok daha iyi özetliyebileceğime inanıyorum. Benim telsizi satma sebebim önceki mesajlarıma bakarsanız ben offroodçuyum ve aracımı yeni sattım, aracımı satınca telsiz boşa çıktı telsizi satma sebebim sadece bu yoksa Midland 42 den çok memnunum üstelik tüm Midland 42 ler yaklaşık 40 kanalken benimki birde 400 kanal
.