KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Malzemelerimi yenilediğim için atıl vaziyette duran ekipmanlarımı satıyorum.Hepside sadece birkaç defa kullanıldı Şu anda ayrı ayrı fotoğraf çekip koyamadım kısa sürede atarım.
-M meden Raiden marka polar >35 tl
-55-65 lt karrimor sırt çantası >100 tl
-Regatta marka m beden kayak montu (1 defa kullandım) >90 tl
-Alpine Pro marka m beden kayak pantalonu-saloped >75 tl
Merhaba çantam gerçekten çok temiz sıfır gibi alırsanız göreceksiniz zaten fiyatı 150 den 100'e çektim.Fiyat gerçekten çok iyi. Sıfır fiyatları 200 civarlarında ben çantamı 3 faaliyete götürdüm sadece.
anlıyorum hocam keşke hani param olsa da hemen şipşak verebilsem ama malum durumum süper değil ve ayırabildiğim maksimum ücret bu çünkü daha çadır alacağım ve fiyatlar onlarda daha bi' uçuk.
Anlıyorum...Tercih sizin umarım bir an önce tamamlarsınız malzemeleri kusura bakmayın çantada fazla bişey yapamadım ama gerçekten güveniyorum.O fiyatın altı bedavaya giderdi.
Çantanın linki aşağıda içerisinde fotoğrafları var ama diğerlerininkini fot.makinamı sattığım için çekip koyamadım.Ama hepsinide bir kez kullandım beklemediğiniz bir şekilde olursa geri alırım ben buradayım.