Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,584

tugsan75

Zirve
Yer
İSTANBUL
Merhaba Arkadaşlar,

Satılık sentetik çeki halatını (strep), aşağıda belirteceğim adres+telefon numarası+web ve banka bilgileri olan firmadan temin edebilirsiniz. Burada önemli birkaç bilgiyi paylaşmak istiyorum. Öncelikle ben tesadüf eseri bu halatın üretiminde sadece öncülük adına yani sizlere faydası olduğunu düşündüğü için ilgilendim. Ürünün test aşaması ve görüşler Off-road bölümünde teknik konular başlığı adı altında yapılmıştır.
İlgili link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25651.msg212352#msg212352

Halatın uzunluğu 5 Metre olup+30% uzama payı vardır. Ticari kısmı firmayla sizler arasındadır. Firmanın bu ekipmanla ilgili siparis kısmında birkaç talebi var.

1) Firma hesabına ücret yatırıldıkdan sonra, karşı ödemeli kargoyla gönderilecek.
2) Ürünü firmanın adresinden almak isteyenler, önceden firma yetkilileriyle görüşüp, ürün hazır oldukdan sonra almaları gerekiyor. Çünkü ürün siparis üzerine yapılacak.
3) Ürün fiyatı 85 TL.
4) Konuyla ilgili Olcay Bey veya Burak Beyle irtibata geçebilirsiniz.

Bu 4 konuya özen göstermenizi ricaeder,hayırlı günlerde kullanmanızı dilerim.
Saygılarımla
Tuğsan MORAL

FİRMA BİLGİLERİ

KAYA YAPI SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ
Perpa Tic. Mrk. B-Blok Kat: 8 No: 939 Okmeydanı - İstanbul

Tel: 0 212 221 17 76 / Dahili 125 Olcay DOĞANAY
Fax: 0 212 221 15 34
E-mail: olcaydoganay@kayayapi.com.tr - satis@kayayapi.com.tr

HESAP BİLGİLERİ

Finansbank Perpa Şubesi
Şube Kodu: 888
Hesap No:11730297

Etiketler
Ynt: Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep)

Bu ürünü deneyen birisi olarak ben beğendim. Özellikle batan aracı çekmek için vurdurmak gerektiğinde mükemmel biçimde DARBE yi sönümlüyor. Hiç birimizin hoşuna gitmeyen TAK diye vuruntu olmuyor.
Bu haftaki Bolu kampımızda marşı başmayan Discovery'i aracımla karlı zeminden vurdurarak çıkardım ve hiç bir sıkıntı olmadı. Aynı şekilde benide çektiler, sonuç mükemmel.

Bunu imal eden firmayı hiç tanımıyorum ve telefonla dahi görüşmedim. Ama ithal olan muadillerinin yanında fiyatının ucuz olduğunu söyleyebilirim.

Uğur abicim; Önemli bir bilgiyi atlamışım sayende farkına vardım teşekkürler. Arkadaşlar bu ürünün ham maddesi Almanya'dan ithal olup, firma tarafından üretilmektedir. Büyük toplarda yani metrelerde gelip burada kesilip kıvrılma işlemi yapılıyor. Ondan dolayı ürünü direk ithalatcısından aldığımız için yarı yarıya fiyat farkı var.

çekilebilecek maksimum tonaj hakkında bir bilgi varmı?

Deneme esnasında çekilmiş bir video, foto filan var mı?
Veya neye benzediğini görebileceğimiz bir link?

Halatın resmi bu ama çekerken ki fotoğrafları ben çekmedim.Kimde varsa yüklar heralde.

Güncel fiyat bilgisi.
Kdv dahil 91,8TL

Arkidişler daha 3 kişi sipariş vermiş.Yanlış anlamayın ama normalde 220 tl olan bu ürünü bize Gezenbilir olduğumuz için bu fiyata yapıyorlar,birde aracınızı seviyorsanız bence standart strep yerine kesinlikle tercih etmelisiniz. 8)

ben boluda dendikten sonra hemen sparişi verdim. birde üstüne koruyucu kılıf yaptırdım. on numara oldu... bence arayan kişiler koruyucu kılıfıda konuşsunlar. bence çok işlevsel...

1 martta izoff gezisinde kalmış bir anadolu çekerken tekrar denedik. o kadar hafif bir aracı bile çekerken nasıl esnediğini görmek gerekirdi...

tuğsan ciddi misin ?

lafa gelince sayı 50-60 ama ....

neyse bence herkesin haberi olmamıştır herhalde...

sayının artacağını tahmin ediyorum...

Teşekkürler Öndercim güzel görüntü,bir bilgi vermek isterim bu halatda diğer strepler gibi boşluk almanıza gerek yok.Yani batmış aracı(jipden bahsediyorum)alıp çıkarabilmeniz için siz gazlayın gidin o arkanızdan gelecektir.Esneme olacağından,çekme esnasındaki o TAK sesi yani vuruntu olmayacaktır.Ama burada iyi yapmışsınız yoksa Anadolun önü kopardı. ;D

videoda tam çıkmamış herkes mustafa abiye aman yavaş kaş yaparken göz çıkarmayalım diyordu ;D yoksa anadolun hali fena olurdu ;D

Tuğsan bey araştırmanız için teşekkürler, ben de sipariş için mail gönderdim, yarın da ararım seamlar

Birşey değil Levent bey,kullanırken görüntüleme imkanınız olursa burada paylaşalımki alma düşüncesinde olanlara,görsel olarakda faydasını göstermiş oluruz.Saygılar

Batmış bir aracı kurtarmak için kullanılması gereken uygun bir malzeme, yurt dışında kinetic çekme halatı olarak bilinir.

Hepimizin bildiği vuruntu, aracın tüm yürüyen aksamında ve şanzımanında hasarlara sebep olabilmektedir. Bu sebeple, ilk çeken aracın yarattığı gücü,
üzerinde toplayan ve sonra çekilen araca aktaran bu tip bir kinetic çekme halatı çok faydalıdır.

Ancak unutulmamalıdır ki, üzerinde biriken gücün fazlalığından, gerilimin yüksek oluşundan kopma gibi bir durumda etkisi çok fazla olacak, bir kırbaç gibi davranacaktır.

Kurtarma işlemi sırasında ipinize uygun oranda güç yükleyiniz. Eğer limitlerde yüklemenize rağmen çekmiyorsa, zorlamamak gerekiyor.

tuğsan bey bende sayenizde halatımı aldım bu değerli bilgiyi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.