KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu sterp i ben 8 mart ta kullandım.unimog un arkasında konforlu bır sekılde cekılmemı sagladı.benden daha deneyimli abilerimizde urunu gördükten sonra fiyatıda soleyınce çok şaşırdılar.ucuzmuş diye saygılar
Arkadaşlar,sentetik halatımızı Toyota buluşmasında tekrar deneme fırsatımız oldu.Özücü bir aksilikden dolayı Ersun beyin 3 tonluk fj80 i,sahilden çıkışda sağ ön tekerini kopardı.40 derece eğimi olan 400metrelik dik yokuşu,aracı arkamda bu halat sayesinde getirdim.Tabiki Ersun beyde tekeri kopuk olmasına ramen bana destek verdi ama aracımda en ufak bir vuruntu ve sorun olmadan yıkarı ulaştık.
Merhabalar,
Geçen haftasonu benim de halatı deneme şansım oldu.
Videolarda da görüleceği üzere, benim araç halatın ucunda yoyo misali yaylanıyordu
Darbeleri gayet güzel emen bu halattan ben çok memnun kaldım.
Teşekkürler arkadaşlar,beğenmenize sevindim,araçlarınızın sağlığı için çok faydalı bir ürün.Son videoda seyrederken sesi açın,cj de sentetik halat yok ve nasıl taaakkk diye ses geliyor çekme sırasında,işte diferansiyel ve şanzumana en çok zara veren pozisyon bu.
Sentetik çeki halatının kılıflı olanından aldım .daha denemedim ama çok işe yarayacakmış gibi görünüyor kaliteden ödün vermemişler. Ayrıca 10 x10 örülmüş ağ aldım 2m x 2m
ebadında . Bunuda aracım çift kabin hilux olduğu içi,n kasaya koyduğum ve yüksek kalan kısımlarına yandan lastik le gererek üzerine çekiyorum şimdiye kadar aradığım kontrolü sağlamış
oldum. Çeşitli ebatlardada örgüler var . Tuğsan bey paylaşımların ne kadar olumlu ve yapıcı olduğu birkere daha ortaya çıktı. Teşekkürler...