gabara del mundo Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 19 Kas 2010 #1 Ultralight, bahar ve yaz kullanımına uygun, küçük, hafif, sağlam bir uyku tulumu. Yurtdışından hediye geldi ama ihtiyaç fazlası. 22 TL. Ürün özelliklerini fotograftan inceleyebilirsiniz. Renk kodları da var.
Ultralight, bahar ve yaz kullanımına uygun, küçük, hafif, sağlam bir uyku tulumu. Yurtdışından hediye geldi ama ihtiyaç fazlası. 22 TL. Ürün özelliklerini fotograftan inceleyebilirsiniz. Renk kodları da var.
gabara del mundo Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 19 Kas 2010 #2 Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu Renk kodlar ve fermuar yönü (sağdan fermuarlı)
gabara del mundo Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 2 Ara 2010 #3 Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu İlan günceldir.
mimar_ankara Kamp III Mesajlar 620 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara 3 Ocak 2011 #4 Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu arkadaşım, zahmet olmassa açık resimlerini de koyarsan fikir sahibi oluruz. Bir de renk çeşitleri nelerdir. Teşekürler.
Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu arkadaşım, zahmet olmassa açık resimlerini de koyarsan fikir sahibi oluruz. Bir de renk çeşitleri nelerdir. Teşekürler.
gabara del mundo Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 4 Ocak 2011 #5 Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu Tulum bir tane sadece, onun da açık fotograflarını yüklüyorum. (YKK çift yönlü fermuar, başka tulumla birleştirilip kullanılabilir) yazmayı unutmuşum.
Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu Tulum bir tane sadece, onun da açık fotograflarını yüklüyorum. (YKK çift yönlü fermuar, başka tulumla birleştirilip kullanılabilir) yazmayı unutmuşum.
gabara del mundo Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 9 Ocak 2011 #6 Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu Güncel ilan.
A abbaskywalker Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 15 Ocak 2011 #7 Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu selam dostum, ben izmir' deyim. bu carsamba musaitsen tulumu senden alayim. abbaskywalker@gmail.com ozel mesaj atamiyorum yesyeni üyeyim.
Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu selam dostum, ben izmir' deyim. bu carsamba musaitsen tulumu senden alayim. abbaskywalker@gmail.com ozel mesaj atamiyorum yesyeni üyeyim.
gabara del mundo Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 16 Ocak 2011 #8 Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu Özelinize mesaj attım.
A abbaskywalker Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 18 Ocak 2011 #9 Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu Tesekkur ederim.
gabara del mundo Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 24 Ocak 2011 #10 Ynt: Satılık - Ultralight Uyku Tulumu Satılmıştır, teşekkürler.