KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
vinçlerden taze taze birtane edindim dünde montajı yapıldı aslan parçasına .
gerçekten çok güzel ve kullanışlı bir model
en önemlisi sentetik halat olması nerdeyse halatının fiyatına vinç ben 12000 ld aldım cj bibaşka hava kattı
citti citti bitanede cj nin arkaya takasım diyorum ne dersin bayram abi
3 4 aydır vinç arayışındaydım çelik halatlı vinçler bile bu rakama satılmıyor fiyat gerçekten çok çok uygun
Arkadaşlar, vinçler çinde yapılıyor, yeni bir marka olması, kötü olduğu anlamına gelmez,sentetik halat ve rolleri tek tek alırsanız vinçler 500 tl gibi bir paraya geliyor,sudan ucuz ,yani kaldıki tüm vinçler çinde yapılıyor buna büyük markalar dahil.bizde yıllardır offroadın içindeyiz faydamız olsun istedik.selamlar.
Bonusa 5 taksit yapılıyor,istanbul dışından kıredi kartına mail order yapılabiliyor,istanbul içi maslaktan teslim ederiz il dışına ucuz kargo imkanı var.
Vincin montajını ehil kişilerin yapması gerekir,yanlış bağlantı ve montaj hatasından kaynaklı bir arızanın,elbette garantisi olmaz,vinç bağlandığı yerde kasıntılı olmamalıdır ve doğru montaj yapılmalıdır, biz sattığımız ürünün arkasındayız,yedek parça konusunda her türlü yardımcı oluruz.
Çelik halatı,hepimiz hala kullanıyoruz,kopma esnasında çelik halat kalıcı yada ölümcül vakalar doğurabilir,yada ağaçlara bağlandığında ağaçlarda zarar verebilir,sentetik halatta bu riskler minumum düzeydedir,hızlı hareket etme ve kullanım kolaylığı sağlar,+ kilo olarakta son derece hafiftir, örneğin bir ağaca yada bir taşa bir tur çevirip elinizle tutabilirsiniz,işinizi kolaylaştırır.