ercanaslan Kamp III Mesajlar 644 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 14 Ara 2013 #2 Ynt: Satlık Willys Km Saati Fiyat nedir
osman Kamp III Mesajlar 555 Tepkime Puanı 89 15 Ara 2013 #3 Ynt: Satlık Willys Km Saati Gerçekten lazımsa fiyatını siz belirleyin. İşiniz görülsün, bana lazım değil.
Ynt: Satlık Willys Km Saati Gerçekten lazımsa fiyatını siz belirleyin. İşiniz görülsün, bana lazım değil.
ercanaslan Kamp III Mesajlar 644 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 17 Ara 2013 #4 Aslında lazım ama sıfırını getirtmeye karar verdim ebay den Teşekkürler yinede Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslında lazım ama sıfırını getirtmeye karar verdim ebay den Teşekkürler yinede Sent from my iPhone using Tapatalk
osman Kamp III Mesajlar 555 Tepkime Puanı 89 18 Ara 2013 #5 Ynt: Satlık Willys Km Saati Hayırlı olsun. Emin değilim ama bu da sıfır gibi duruyor km ye bakınca. Paslanmaya bakmayın, neredeyse 35 senedir sandıkta yatmaktan bu halde.
Ynt: Satlık Willys Km Saati Hayırlı olsun. Emin değilim ama bu da sıfır gibi duruyor km ye bakınca. Paslanmaya bakmayın, neredeyse 35 senedir sandıkta yatmaktan bu halde.
ercanaslan Kamp III Mesajlar 644 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 18 Ara 2013 #6 Osman bey teşekkür ederim sizden haber bekliyorum ödemeyi geçmek için Sent from my iPhone using Tapatalk
Osman bey teşekkür ederim sizden haber bekliyorum ödemeyi geçmek için Sent from my iPhone using Tapatalk