KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aslinda bizim tampona koruma demiri bagli ordanda saseye bagli sanki vinc yuvas var gibi gorunuyor. Sahibinden comda aparat var vici portatif kullaniyosun 350 tl yaziyodu
Aslinda bizim tampona koruma demiri bagli ordanda saseye bagli sanki vinc yuvas var gibi gorunuyor. Sahibinden comda aparat var vici portatif kullaniyosun 350 tl yaziyodu
Dogru diyorsun. Oyle aparatlar var ama ben guvenemiyorum. Yeri geliyor celik halat kopuyor, 5 tona takin bir agirlik soz konusu. Sase varken aparata gerek yok bence.
Dogru diyorsun. Oyle aparatlar var ama ben guvenemiyorum. Yeri geliyor celik halat kopuyor, 5 tona takin bir agirlik soz konusu. Sase varken aparata gerek yok bence.
abilerim kardeşlerim, bende nacizane olarak derim ki, araca dışarıdan yüklenecek mukavemeti yada gücü direk şaseye verip oradan almak lazım. çünkü en sağlam yer orası ki fronteralar yek şasedir.
sorma emrecim, evet orada idik. ben ömrü hayatımda öyle balçık çamur görmedim. resmne 10cmlik çamurda battık. üstelik birde zaman geçtikçe, araçlar oldukları yerde batıyorlardı. eğer 1-2 saat daha çıkaramasaydık araçlar orada kalmıştı, göl yutardı. direk şaseye bağladığımız halatlarla çok uzun mesafeden, vurdura vurdura, her vurdurmada 15-20 cm çeke çeke bizi yaklaşık 30 metre çıkarttı. o vurdurmalara ne vinç dayanırdı nede aparat.