Serbest Paraşüt

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan peyzajist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,618

Ynt: Serbest Paraşüt

kurs hakkında vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederiz.....

ölmeden önce yapmak istediğim bir kaç şeyden biride bu gökyüzünde bir taş gibi yere inerken gülüp bir fotoğrafımı çektirmek..

Peki FAI lisansını nerden ne kadara alabiliriz, onu da mı THK dan almamız gerekiyor?

thkdan alabilirsiniz sertifikayı ama sertifika almanız için kurslarada katılmanız gerekiyor sanırım yani yamaçparaşütü için sertifika konrtol kursu var ama serbest paraşüt için var mı bilmiyorum thk nın internet sitesine bi göz gezdirin isterseniz

FAI lisansını nerden nasıl alabilirim ve ilk defa atlayacaklar için serbest atlayış kastım tek paraşüt tek kişi atlaşıyışı nasıl yapabilirim?

bu heyecanı bende yaşamak isterim uygun eğitimi nerde alabiliriz kırklareli-lüleburgazda yaşıyorum bana yakın bir yer varmı bu bölgede biliğiniz...

merhabalar serbest paraşüt egitimi alabileceginiz adres thk'dır birde spd var egitim veriyolar diye biliyorum baglantıya gecip ayrıntıları ögrenebilirsiniz,fai lisansını istiyorsanız sadece thk'dan alabilirsiniz sevgiler http://www.spd.org.tr/ www.thk.org.tr