çok farklı bir şey çamurda denemedim fakat kaygan zeminde güzel otluk yerde arkayı nereye atmak istersen oraya atıyorsun....4x4 de çıkamadıgım bir yerde bu sistemle çıktım....sonrada kahkahayı patlattım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması
okitay' Alıntı:
çok farklı bir şey çamurda denemedim fakat kaygan zeminde güzel otluk yerde arkayı nereye atmak istersen oraya atıyorsun....4x4 de çıkamadıgım bir yerde bu sistemle çıktım....sonrada kahkahayı patlattım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
şu an elektrikli zaten passat fanı ;D fan müşürüde tofaş ;D kış girerken orjinal fanı söküyorum...çok faydası oluyor...motorun çabuk ısınmasında ve içerdekilerin ısınmasında ;D
anladığım kadarıyla her tekeri ayrı ayrı kitliyon mantık ve sistem güzel ;D eline koluna sağlık bende kızı çamura batırdığımdan beri kilitli difransiyelle ön arka vinc düşünüyorum
Sağol Oktay,
Gerçekten lazım bu sistemden. Arkaları diske çevirteceğim. Senin uyguladığın sistemi de uygularsam, muhteşem olur.
Bu yaz olur da inebilirsem Marmaris taraflarına mutlaka uğrarım yanına
suyabatmaz' Alıntı:
Sağol Oktay,
Gerçekten lazım bu sistemden. Arkaları diske çevirteceğim. Senin uyguladığın sistemi de uygularsam, muhteşem olur.
Bu yaz olur da inebilirsem Marmaris taraflarına mutlaka uğrarım yanına