oktay merhaba benim aldığım araçta
1.ön şaft yok. ayrıca arazi tertibatının da çılşıp çalışmadığından da emin değilim. elinde hali hazırda ön şaft varmı?
2. kapılardaki seyyar cam çerçevesi varmıdır?
3. arka tampona da ihtiyacım var senden temin edebilirmiyim?
oktay merhaba benim aldığım araçta
1.ön şaft yok. ayrıca arazi tertibatının da çılşıp çalışmadığından da emin değilim. elinde hali hazırda ön şaft varmı?
2. kapılardaki seyyar cam çerçevesi varmıdır?
3. arka tampona da ihtiyacım var senden temin edebilirmiyim?
sağolasın oktay bulduk bitane adam edicez.arka tampon yok derken şu çeki demirinin bağlandığı ye,r kimi yerde arka tampon diye adlandırılıyor kimi yerde arda arka şase. bu arada ön şaftın fiyatı nedir.
Oktay selamlar , hatırlarsan Fethiyeden Serdar ben , bir konuda fikir almak istedim; benim sübaplardan birisi yanık veya yuvası bozuk sonuçta guidelar ve subaplar değişecek araç gazla çalıştığı için silindir kapağına da çelik yuva çaktıracağım, fakat subap olarak hangi markayı kullanayım onu araştırıyorum ecs gibi bir marka var bizim parçacı da sen ne önerirsin ?
sağolasın oktay bulduk bitane adam edicez.arka tampon yok derken şu çeki demirinin bağlandığı ye,r kimi yerde arka tampon diye adlandırılıyor kimi yerde arda arka şase. bu arada ön şaftın fiyatı nedir.
oktay merhaba bir süredir takılmıyordun buralara heralde.şaftla ilgli sorum olacak. şaftın mafsalları üzerindemi? ayrıca birde üst kapak lazım oldu bize stoklarını bir kurcalasan çıkarmı acaba? araç s2