Shell'de 100 Oktan Benzin Fiyatına Dikkat !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bberksan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,164
Ynt: Shell'de 100 Oktan Benzin Fiyatına Dikkat !

Arkadaslar; aslinda fiyatlara degil,akaryakit aldiginiz bayilere cok dikkat edin. Maalesef ulkemizde akaryakit uzerine yapilan oyle hileler var ki;en basitinden mazottan bolca su cikmasi bile artik cok masumane kaliyor. Benzinli araclarda en cok kullanilan hile, toilen katilmasidir ki; motora degil keseye zarar verir. Ucuz benzin alacagim diye, hem aracinizi hem de kendinizi tehlikeye atmayin.

Etiketler

evet ben shell istasyonlarından birinden bir defa benzin aldım ve o benzin arabamın çalışmasını mahvetti çok zorda kaldım birkez daha aldım aynısı oldu.

dronder' Alıntı:
ben motoruma sürekli 100 oktan alıyorum ve çekiş hissedilir artıyor

jeepim lpg li ama depom ağzına kadar 100 oktan ile dolu. ilk çalıştırma 100 oktan benzin ile oluyor.

Cahilligimi mazur gorun lutfen Ben yurtdisina cikmadan evvel en yuksek oktanli benzin super benzindi. Bildigim, ucak benzini de 99 oktandir. 100 oktanli benzin ne zaman satisa sunuldu?

hatırlamıyorum ama çok oldu. sadece ben shell'de olduğunu biliyorum başka istasyonlarda yok sanırsam.
ferrarinin kullandığı benzin diye hatırlıyorum ama performans çok iyi oluyo.

Peki birsey daha sorayim o zaman; Ferrari icin kullanilan benzin, diger araclarin motorlarinda bir ariza yaratmiyor mu? Malum, Ferrari yuksek SIKISTIRMALI bir motora sahip,bu kadar basinca her motor dayanabiliyor mu? Zamanla segmanlarda deformasyona ve bunun sonuncunda orta vadede yag yakmaya sebep olmaz mi? Ayrica tutusma olasiligi cok cok yuksek bir oktan degerinde. Hafif hasarli kazalarda bile ciddi tehlikeler olusturma ihtimali de var.

zaten adam onu şahine loymaz gökhan
yine yüksek performans araçları kullanıyolardır
bende seat leon cupra 2000 cc 240 hp ben onda kullanıyodum..

normal dizelden yuro dizele geçmemişler ustalarına danışıp geçsinler aradaki çekiş farkı ile yuro dizel fiyatını kapatsınlar. yıllardır shell den yakıt kullandım hiç bir sorun yaşamadım sanırım bayii kabahat ve hataları olabilir. daha önceleri lpg li aracımı 7 yıl kuıllandım hiç bir gün benzine almadan yaz kış çalşıtırmak üzere ve keyfi olarak üst kapağı açtı komşu tamirci ustam tek bir leke dahi yoktu oysa bana arada sırada benzinle çalıştır denmesine karşın. diğer konuya ise : aldatmak ve aldanmamak için moderenlikte ve çağdaşlıkta gözümüzü korkudan 4 açacaksak kesilen parmak acımamalı diyen bizim ata sözümüzü ve bunu uyguluyan modern ve çağdaş ülkeleri hatırlatırım arkadaşlara. tabii duyar gibiyim neremiz düzgünki diyenleri elcevap= hakikatların yola getiremediğini müsibetler döve döve getirir der aldatan ve aldanan olmamak dileğimle saygılar.

benzin fiyati cazip olsunda ben 95 oktana raziyim arkadaslar.
dunyanin en pahali benzinini kullaniyoruz, yarisindan cogu vergi......!!! biktik yaaa