Bu gün geçerken karavanları gördüm ve her karavanı gördüğümde yaptığım gibi korna çalarak selam verdim. Arabada küçük bebek vardı ve epeyce huysuzlanmıştı duramadım. Sizlerin olduğunu bilseydim uğrayıp şifahen selam vermeyi isterdim.
Karavanımızın önünde ayaküstü sohbetinde Bülent beyin dikkatini çekti kornanız,hatta aramızda tanıdık birimiydi diyalogu geçti,dönüşte acaba uğrarmı diye beklentimizde, mazeretiniz sebebiyle gerçekleşmeyince karavancıları görünce hoşuna gidip selamlayan karavanseverdir dedik,Uğrayabilseniz hazır çayın , leziz ev poğçalarının üzerine gelecektiniz. Kısmet.
;D
Fiyatlar pek düşük değildi ama Salih abi süper bir pazarlık yaptı. Sonra tezgahta kalanların hepsini aldık. Bizim yemeye niyetimiz yoktu ama pişirdikten sonra hep birlikte yedik.
bu hafta sonu Şile'deyiz ,cuma akşamı iskelede yatarız büyük ihtimalle,
katılmak isteyen bütün dostları bekleriz
şile plajına girerken sağdaki balkon gibi olan yerdeyiz
koordinatları
41.170320
29.595444