Silinebilir:

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RamizDAYI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,751
Sizde yürek yemişsiniz maşallah.

Çinde belaya bulaşmamak şart. Başbakanlarını bile yıllarca ortadan kaldırdılar, kimse soramadı nerede diye...

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Yürek yemek" Ona benzer bir durum oldu evet

Bu arada sizi buralarda daha sık görmek isteriz. Sohbetiniz ve paylaşımınız için teşekkürler.
Çok teşekkürler. tiraskeyfi.com forum kurucusu ve yöneticilerinden biriyim. Aktif olduğum bir kaç forum daha var, Subaru Türkiye, mbclubtr.com ve gezenbilir. Aktif işlerim nedeni ile çok seyahat etmeme rağmen çok gezebilen biri değilim maalesef. Elimden geldiğince katılım sağlıyorum buraya da. Özellikle tesisat, klima vb teknik konularında mesleğim olduğu için bilgi paylaşmaya çalışıyorum. Tevecvühünüz için tekrar teşekkür ederim.

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim HK gitme teşebbüsüm uçağın pas geçmesiyle gerçekleşmemişti. 20 li yaşların sonunda doğru para kazanmaya baslayinca Güney Asya ülkelerine gitmeye başlamıştım. Bangkok -HK uçağım pistte inişe geçmeye başlamıştı ki birden kontrolsüz olarak düşmeye başladı. Ölümü hissettim anda toparlayıp geri dönmüştü uçak. Bir daha da aklıma gelmedi gitmek

.
Ülkeleri, yabancı yerleri karşılaştırmanın hem naif hem de nafile bir uğraşı olduğu aslında gezdikçe bilincine varılan bir olgu. Tabi karşılaştırma tek bir özellik üzerinden yapılabilir ama bu da mesela enflasyon, alt yapı gibi oldukça somut olmalı. O ülkenin insanları bunlardan daha mutlu demenin güvenilir bir ölçüsü yok. Zaten insan gezdikçe kendi alışkanlık ve normlarını yanında gezdirmemenin hem anlamına hem de faydasına varıyor.

Bir de her yeri tüketilecek bir ürün gibi gezenler var ki insan, attıkları cızıklardan başka kazançları olduğundan şüpheye düşüyor.

Gezi, ufku sadece coğrafi olarak açmadığından, mesleğe başlamadan her gencin yapması sanırım yararına olurdu. Üstelik mümkünse tek başına !
Paranın da sorun olmadığını gösteren nice örnekleri var.

Davetsiz tahmini bir bilgelik yapayım.
Sanırım geziden korkmanın, yaşamdan korkmakla bir ilgisi olmalı ?..

Son düzenleme: