Ya reklamlar dizi kategorisine girer mi bilmiyorum ama
Algıda seçicilik mi dersiniz ne dersiniz, TV deki Veet reklamının başında Otel önünde 1 sn Defender gözüküyor.
Bayağıdır dikkatimi çekiyordu, her reklam çıktığında eşime bak bak defender geçiyor diyom, O baktığında kızların bacakları gözüküyor ;D, sonunda gösterebildimde inandırdım
dün gece tv'de 'av' diye bir film vardı baştan sona kadar bir defender 110 un içinde geçiyor. Başrol oyuncusu anlayacağınız. ama sonu hüsran oldu çok üzüldüm valla. izlemenizi tavsiye ederim.
Rendition adlı filmde müslüman teröristlerin saldırı anında kullandıkları araç beyaz defender. Amerikan jet'ini karşılayan özel havaalanında da 2 tane özel çekim yapılmış mevcut.
bu arada arkadaslar film cıkmıs fragmanında bızım land 2 sahnesınde war umarım fılmdede arazi performansını gostermıslerdır...linkini verıorum...http://www.sinematurk.com/film_fragman/24841/Kosmos&no=0
arkadaşlar bu defender kesin siteden birinindir çünki güzel görünüyor. geçenlerde televizyon izlerken yeni vizyona giren melekler ve günahlar filminin fragmanında gözüme çarpmıştı iyi seyirler.
arkadaşlar bu defender kesin siteden birinindir çünki güzel görünüyor. geçenlerde televizyon izlerken yeni vizyona giren melekler ve günahlar filminin fragmanında gözüme çarpmıştı iyi seyirler.