mohawk Kamp II Mesajlar 348 Tepkime Puanı 20 Yer istanbul 29 Eki 2009 #65 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... eee...tabiki DAKTARI...
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 30 Eki 2009 #66 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... mohawk' Alıntı: eee...tabiki DAKTARI... Genişletmek için tıkla ... Anaaaa benim çocukluğumun dizisi ;D (yaşımız ortaya çıkacak ) Landrover demekki ordan yer etmiş bende ;D
Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... mohawk' Alıntı: eee...tabiki DAKTARI... Genişletmek için tıkla ... Anaaaa benim çocukluğumun dizisi ;D (yaşımız ortaya çıkacak ) Landrover demekki ordan yer etmiş bende ;D
bakkos Ana Kamp Mesajlar 72 Tepkime Puanı 0 10 Kas 2009 #67 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... James Bond Serisinin 17. Filmi : The Living Daylights (1987) açılış sahnesinde ingiliz radar üssünde tabi ki askeri Land Rover kullanılmış [attachment=1] [attachment=2]
Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... James Bond Serisinin 17. Filmi : The Living Daylights (1987) açılış sahnesinde ingiliz radar üssünde tabi ki askeri Land Rover kullanılmış [attachment=1] [attachment=2]
mu7y Kamp III Mesajlar 936 Tepkime Puanı 1 Yer ANkArA-KaZ DaĞLaRı 14 Şub 2010 #68 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... Şimdi izliyorum sarı bir Defender var iz tvde ayak izleri diye bir program ama 6 dk sonra bitecek diyor
Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... Şimdi izliyorum sarı bir Defender var iz tvde ayak izleri diye bir program ama 6 dk sonra bitecek diyor
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 14 Şub 2010 #69 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... mu7y' Alıntı: Şimdi izliyorum sarı bir Defender var iz tvde ayak izleri diye bir program ama 6 dk sonra bitecek diyor Genişletmek için tıkla ... göremedim... jeneriğe yetişebildim.
Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... mu7y' Alıntı: Şimdi izliyorum sarı bir Defender var iz tvde ayak izleri diye bir program ama 6 dk sonra bitecek diyor Genişletmek için tıkla ... göremedim... jeneriğe yetişebildim.
mu7y Kamp III Mesajlar 936 Tepkime Puanı 1 Yer ANkArA-KaZ DaĞLaRı 14 Şub 2010 #70 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... edaghan' Alıntı: göremedim... jeneriğe yetişebildim. Genişletmek için tıkla ... Bende son 15 dk sına yetiştim
Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... edaghan' Alıntı: göremedim... jeneriğe yetişebildim. Genişletmek için tıkla ... Bende son 15 dk sına yetiştim
fclef Ana Kamp Mesajlar 77 Tepkime Puanı 0 14 Şub 2010 #71 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... mohawk' Alıntı: eee...tabiki DAKTARI... Genişletmek için tıkla ... Daktari unutulmaz bir dizi. Şaşı aslan Clarence karakterini çocukluğumdan beri unutamıyorum. Bir de şempanze vardı dizide Judy'ydi adı yanılmıyorsam...
Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... mohawk' Alıntı: eee...tabiki DAKTARI... Genişletmek için tıkla ... Daktari unutulmaz bir dizi. Şaşı aslan Clarence karakterini çocukluğumdan beri unutamıyorum. Bir de şempanze vardı dizide Judy'ydi adı yanılmıyorsam...
Dogus AYDIN Land Rover Defender Mesajlar 24 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 22 Şub 2010 #72 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... Lost dizisi 2.sezon...
Dogus AYDIN Land Rover Defender Mesajlar 24 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 22 Şub 2010 #73 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... diğer bir bölümden...
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 23 Şub 2010 #74 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... Ezel geçen hafta oynayan bölümünde mavi bir defender vardı beyaz tavanlı
Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... Ezel geçen hafta oynayan bölümünde mavi bir defender vardı beyaz tavanlı
sait Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 15 Mar 2010 #75 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... Ezeldeki 110
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 16 Mar 2010 #76 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... sait' Alıntı: Ezeldeki 110 Genişletmek için tıkla ... Sait, ben bu arabayı tanıyorum dicem ama ;D
Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... sait' Alıntı: Ezeldeki 110 Genişletmek için tıkla ... Sait, ben bu arabayı tanıyorum dicem ama ;D
sait Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 16 Mar 2010 #77 Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... banada yabancı gelmedi