AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 18 Nis 2008 #17 Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri Sabırsızlıkla bekliyor olacağız
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 19 Nis 2008 #18 Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri evet işte magara girişleri arkadaşım sagolsun kaçış tünelleri
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 19 Nis 2008 #19 Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 19 Nis 2008 #20 Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 19 Nis 2008 #21 Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri 8) 8)
:.Gisem.: Yeni Üye Mesajlar 18 Tepkime Puanı 0 Yer samsun 21 Kas 2008 #22 Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri sinopta yaşıyorum die sölemiyorum ama gercekten süper bi yer ve gezilmeyede değer..
Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri sinopta yaşıyorum die sölemiyorum ama gercekten süper bi yer ve gezilmeyede değer..
tropiksera Ana Kamp Mesajlar 67 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 24 Ara 2008 #23 Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri 8 katlı yer altı şehri.Tarih için önemli bir buluş
erturk77 ERTÜRK AŞAR/Ankara Mesajlar 920 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 25 Ara 2008 #24 Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri bu yaz sinopa uğramıştım hiç böyle bir yerden söz eden duymadım. Tanıtım yapılmıyo mu? Tam koordinatları bilen arkadaşlar yazabilirmi? Teşekkürler. Fotoğraflar da hiç fena gözükmüyo. Çeken arkadaşa teşekkürler.
Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri bu yaz sinopa uğramıştım hiç böyle bir yerden söz eden duymadım. Tanıtım yapılmıyo mu? Tam koordinatları bilen arkadaşlar yazabilirmi? Teşekkürler. Fotoğraflar da hiç fena gözükmüyo. Çeken arkadaşa teşekkürler.
A acaglar Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 12 Ocak 2009 #25 Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri ahh ahhh. memlektim özledim valla . teşekkürler resimler için
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 24 Ocak 2009 #26 Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri böyle bir güzellikten şimdi haberim oldu
karkurdu Work less, climb more... Mesajlar 134 Tepkime Puanı 1 23 Şub 2009 #27 Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri Her şeyi ile büyülü bir şehirdir Sinop.İmkanlar dahilinde olsa hayatımın geri kalan kısmını geçirmek isteyeceğim bir yer...
Ynt: Sinop'ta En Büyük Yeraltı Şehri Her şeyi ile büyülü bir şehirdir Sinop.İmkanlar dahilinde olsa hayatımın geri kalan kısmını geçirmek isteyeceğim bir yer...