KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaş yok böyle resimler yaw, karadenizli olarak bu manzaraları sık sık görüp yaşıyoruz ama hiç böyle karelere yansıyışını görmemiştim, allah aşkına kullandığınız fotoğraf makinesine ne markadır acaba?
Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve siteyi gezerken ''Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010)'' adlı başlıkla karşılaştım.Hemen tıkladım fotolara baktım çünkü ben trabzona bağlı şalpazarı ilçesinin sinlice köyündenim ve sisdağı bizimde yaylamız.Bizim oraları arkadaşın karelerinden görmek beni mutlu etti.Bu arada fotolar çok güzel Ağustosta gitmeyi düşünüorum Allah nasip ederse... Herkese iyi forumlar...
halil ibrahim fotolar imrendirici
ama birinde seni şaftla ilgilerinken gördüm..
ben sana demedim mi pendikte bu şaft küt küt ses yapıyor diye
lr den şaşmıycan:
şaka şaka burayı bu saçma tartışmayla bozmayalım..
en sonlardaki şelalenin oradaki ev somuncuoğullarının eynesil bld.bsk nın kardesinin evi benim teyzeoğullarının ..
benim düğün sonrası istanbuldan ve izmirden gelen konukları orada ağırladım.. 2006 dan beri sis dağıı diye sayıklıyorlar...
ayrıca belediye başkanı benim dayı sayılır.. oraya asfalt dökmüyor sırf 7-8 kat ev yapmasınlar diye.. emekli öğretmen yanı bilinçliörnek bld.bsk.