mountaineer16 Kamp III Mesajlar 905 Tepkime Puanı 19 Yer bursa 2 Ağu 2012 #17 Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ kahraman826' Alıntı: mrb arkadaşlar bu sevincimi mutluluğumu sitedeki tüm dostlarla paylaşmak istedim sitemizin en yeni ve en genç üyesi kızım SİDELYA Genişletmek için tıkla ... allah önce devletine sonra anasına ve babasına hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. ismiyle büyüsün adıyla huzur içinde yaşasın. rabbim nazarlardan sakınsın. Maşallah
Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ kahraman826' Alıntı: mrb arkadaşlar bu sevincimi mutluluğumu sitedeki tüm dostlarla paylaşmak istedim sitemizin en yeni ve en genç üyesi kızım SİDELYA Genişletmek için tıkla ... allah önce devletine sonra anasına ve babasına hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. ismiyle büyüsün adıyla huzur içinde yaşasın. rabbim nazarlardan sakınsın. Maşallah
Y yenizaman Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 0 Yer Malatya 2 Ağu 2012 #18 Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ kahraman826' Alıntı: mrb bende malatyalıyım malatyanın neresinden hangi mah. ben şeyh bayram mah.4.k.sitesinin karşında oturuyorum annemler hala orda Genişletmek için tıkla ... bende şeyhbayramda oturuyorum. 4k sitesinin alt sokağında karagöz yapıda)
Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ kahraman826' Alıntı: mrb bende malatyalıyım malatyanın neresinden hangi mah. ben şeyh bayram mah.4.k.sitesinin karşında oturuyorum annemler hala orda Genişletmek için tıkla ... bende şeyhbayramda oturuyorum. 4k sitesinin alt sokağında karagöz yapıda)
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 2 Ağu 2012 #19 Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ MAŞAALLAH ALLAH Analı Babalı ve hayrlı bir evlat olarak uzun ömür versin ve büyütsün.
Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ MAŞAALLAH ALLAH Analı Babalı ve hayrlı bir evlat olarak uzun ömür versin ve büyütsün.
kahraman826 buda benim aslan Mesajlar 614 Tepkime Puanı 4 Yer Antalya 3 Ağu 2012 #20 Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ mutluluğumu sevincimi yürekten paylaşan tüm dostlara sonsuz teşekkürler ;D
Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ mutluluğumu sevincimi yürekten paylaşan tüm dostlara sonsuz teşekkürler ;D
ahmetvargelen Kamp II Mesajlar 466 Tepkime Puanı 5 Yer Prag - Cek cumhuriyeti 3 Ağu 2012 #21 Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ Allah anali babali buyutsun. Masallah pek bir cirkin
kahraman826 buda benim aslan Mesajlar 614 Tepkime Puanı 4 Yer Antalya 3 Ağu 2012 #22 Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ ahmetvargelen' Alıntı: Allah anali babali buyutsun. Masallah pek bir cirkin Genişletmek için tıkla ... bebeği çirkin diye severlermişki nazar değmesi ;D
Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ ahmetvargelen' Alıntı: Allah anali babali buyutsun. Masallah pek bir cirkin Genişletmek için tıkla ... bebeği çirkin diye severlermişki nazar değmesi ;D
ahmetvargelen Kamp II Mesajlar 466 Tepkime Puanı 5 Yer Prag - Cek cumhuriyeti 3 Ağu 2012 #23 Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ kahraman826' Alıntı: bebeği çirkin diye severlermişki nazar değmesi ;D Genişletmek için tıkla ... Aynen oyle hocam, Nazar degmesin
Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ kahraman826' Alıntı: bebeği çirkin diye severlermişki nazar değmesi ;D Genişletmek için tıkla ... Aynen oyle hocam, Nazar degmesin
1 123456654321 Ana Kamp Mesajlar 76 Tepkime Puanı 0 Yer ordu 4 Ağu 2012 #24 Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ hoşgeldi aramıza maşallah,,,,,
kahraman826 buda benim aslan Mesajlar 614 Tepkime Puanı 4 Yer Antalya 8 Ağu 2012 #25 Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ herkese çok teşekkürler ALLAH olmayanada nasip etsin