Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
Başkanım, temsilci olmana çok sevindim, SİVAS'ı en iyi şekilde temsilediyordun bu resmileşmiş oldu, hayırlı uğurlu olsun. SİVAS' ta çok işler yapacağına inanıyorum, herzaman yanındayız. Selamlar...
byseyyah' Alıntı:
Başkanım, temsilci olmana çok sevindim, SİVAS'ı en iyi şekilde temsilediyordun bu resmileşmiş oldu, hayırlı uğurlu olsun. SİVAS' ta çok işler yapacağına inanıyorum, herzaman yanındayız. Selamlar...
bu işe başladığım ilk günden beri yanımda olan sevgili amcam (Byseyyah ) teşekkür ediyorum hep beraber sonuna kadar gideceğiz gezmediğimiz yer aşmadığımız engel kalmayacak gezenbilir kadar güzel bir platform da görev almak beni sevindirdi seninde yanımda olmam bana güven veriyor tekrar teşekkürler Selamlar
gezenbilir sivas temsilcisi olmussun ya abi ben sorunlarımı sana anlatabilirmiyim. benim sorunlarımı bir sivas köftecisinde anlatsam sana baya sorunum var ;D
takomistik' Alıntı:
gezenbilir sivas temsilcisi olmussun ya abi ben sorunlarımı sana anlatabilirmiyim. benim sorunlarımı bir sivas köftecisinde anlatsam sana baya sorunum var ;D
takomistik' Alıntı: