KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
tarık kardeş taktığın direksiyon neyin orjinalmi taktın ahmetciğim sorabilirsin pro 620 ve 624 lerin motoru ummis şanzumanı 8 ileri zf dir komple defendere uygulayınca oldu sana 8 ileri defender : : : : :
bülent kardeşim sana ne kadar teşekkür edeyim inan moralim bozuluyordu siteye girdiğimde
günün kahramanı GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU benim defenderin bir kaç kare resimle geçiştirilmesine
şimdi dahada ısındım işe daha hızlı ayağa kaldıracağım benim yaralıceylanı hahahahahaha bulduuuummm tarığın kıratı ise
benimkide YARALICEYLAN : : : : : :
DEMİRAL' Alıntı:
bülent kardeşim sana ne kadar teşekkür edeyim inan moralim bozuluyordu siteye girdiğimde
günün kahramanı GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU benim defenderin bir kaç kare resimle geçiştirilmesine
şimdi dahada ısındım işe daha hızlı ayağa kaldıracağım benim yaralıceylanı hahahahahaha bulduuuummm tarığın kıratı ise
benimkide YARALICEYLAN : : : : : :
YİĞİDO olsun hüseyin abi
arazilnin YİĞİDO su
oy birliği ve başkanlık yetkilerimi kullarak hüseyin demiralın Defenderinin yeni adı YİĞİDO oylama bitmiştir.
kokteknik' Alıntı:
YİĞİDO olsun hüseyin abi
arazilnin YİĞİDO su
oy birliği ve başkanlık yetkilerimi kullarak hüseyin demiralın Defenderinin yeni adı YİĞİDO oylama bitmiştir.
hadi arkadaşlar bi gayret aaltı üstü bi isim bulacaz ayı yeniden keşfetmiyoruz altı üstü defendere bi özel isim
şu isim işini halledelim sizlere çok özel bi sorum dada olacak ;D ;D ;D ;D