Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
tarık kardeş teşekkürler derken çadırdan haber varmı defendere yoğunlaştım kaç gündür unuttum sormayı bu arada
senin taktığın hiddireksiyon orjinalmi yoksa başka araçtan uygulamamı
DEMİRAL' Alıntı:
tarık kardeş teşekkürler derken çadırdan haber varmı defendere yoğunlaştım kaç gündür unuttum sormayı bu arada
senin taktığın hiddireksiyon orjinalmi yoksa başka araçtan uygulamamı
DEMİRAL' Alıntı:
bülent kardeşim sana ne kadar teşekkür edeyim inan moralim bozuluyordu siteye girdiğimde
günün kahramanı GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU benim defenderin bir kaç kare resimle geçiştirilmesine
şimdi dahada ısındım işe daha hızlı ayağa kaldıracağım benim yaralıceylanı hahahahahaha bulduuuummm tarığın kıratı ise
benimkide YARALICEYLAN : : : : : :
hüseyin bey merhaba valla bu yıl ben makineyi pek kullanmadım etkinlikte sadece 550 civar fotograf çekmişim bir sürü arkadaş vardı fotograf çeken bende kendimi çoook yormadım açıkçası nasıl olsa 1000 lerce kareçıkacak diye sizi kızınızla aynı anda gördümmü onuda hatırlamıyorum. gördüysem bile çekmedim. ama bakayım karelere belki yakalamışımdır ucundan kıyısından
abi 2000 lira ama tak diye oturtum yerine ayara felan gerek yok herşey orjinal pazar günü bir kaç kaynak işinden sonra taktığım gibi yola düştüm tüy gibi oldu bizim brodwayın direksiyonu ağır gelmeye başladı şimdiden
tarıkcan 2000 tl verdikten sonra tabiki olur önemli ola benim gibi 250/300 tlye mala etmak sanayici olmanın özelliği bu olsa gerek saygı ve sevgiler ;D ;D ;D ;D
DEMİRAL' Alıntı:
tarıkcan 2000 tl verdikten sonra tabiki olur önemli ola benim gibi 250/300 tlye mala etmak sanayici olmanın özelliği bu olsa gerek saygı ve sevgiler ;D ;D ;D ;D
bizim burda senin gibi sanayici nerdeee olsa bende bilirimde yapmasını ama yokluğun gözü kör olsun 2000 lira vermek beni baya bi sarsdı 2011 kadar arabaya ek birşey yapamam artık :'(
tarıkcan sen yapmak istediğini bildir ben sana en hesaplı vede en işlevsel olanını sana bildiririm bir kaç gecede senin için uyumam olur biter
zatan uyku kalmadı defendere entrasan projeler üretmekten
DEMİRAL' Alıntı:
tarıkcan sen yapmak istediğini bildir ben sana en hesaplı vede en işlevsel olanını sana bildiririm bir kaç gecede senin için uyumam olur biter
zatan uyku kalmadı defendere entrasan projeler üretmekten