Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
DEMİRAL' Alıntı:
gürbüz kardeş aşılabilecek engellerden bahsediyoruz tüm araçların geçebileceği ..... ;D ;D ;D ama istiyorsan filistin çukurunu yapalım senin araba ile benim arabayı çekiştirelim varsan tarih ve yer belirle
şimdiden 3. sivasa 2 aracız hüseyin abi karargah masamızı seneye biraz daha büyük ayarla ona göre belilimi olur baktınız bir tır dolusu araçla geliriz siz şimdiden yedek balatalarınızı ayarlayın ha bide unutmadan seneye mutlaka balata değiştirebilecek bir usta ve dükkan açık olsun balata kokuları şimdiden burnuma gelmeye başladı bile
ata036' Alıntı:
şimdiden 3. sivasa 2 aracız hüseyin abi karargah masamızı seneye biraz daha büyük ayarla ona göre belilimi olur baktınız bir tır dolusu araçla geliriz siz şimdiden yedek balatalarınızı ayarlayın ha bide unutmadan seneye mutlaka balata değiştirebilecek bir usta ve dükkan açık olsun balata kokuları şimdiden burnuma gelmeye başladı bile
merhaba arkadaşlar ben geldim ;D ;D ;D araç çekmeye filistin çukuruna merdivenden inmeye tahtarevalliden geçmeye uçmaya kaçmaya sudan geçmeye kısacası her şeye varım ancak makul ve mantıklı olmak kaydıyla önce sağlık sonra çılgınca off road ;D ;D ;D