allahtan bişi olmadı pilota ve co-pilota ama araçta biraz hasar ön camı kırıldı ufak birazda kaporta işi var sanırım
ama etkinliğin en güzel karelerinden biri oldu kısa saşe araçlar çok güzel magazin görüntüler veriyor
en uzaktan gelen sendin
senin özel hediyelerin mustafanın go-kart pistindeydi unuttuk
akşam ordan alır kargoya veririm
kıratına sağlık iyik geldin defender kankim benim
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
kht58' Alıntı:
öncelikle aramıza hoşgeldiniz umarız ki dün yapmış olduğumuz etkinlik sizlerin de hoşuna gitmiştir, biz SİDOFF ekibi olarak sağlık ekiplerine iş düşmemesi için elimizden geleni yaptık bundan sonra ki etkinliklerimizde sizleri aramızda görmek bizleri çok mutlu eder
kokteknik' Alıntı:
en uzaktan gelen sendin
senin özel hediyelerin mustafanın go-kart pistindeydi unuttuk
akşam ordan alır kargoya veririm
kıratına sağlık iyik geldin defender kankim benim
teşekkürler kankim bu arada şu videyoda bi yorum yapda mustafa abim bi sevinsin yaaa hep yolda kaldı dtop etti parkurda benim uçarak geçtiğim yerde battı kaldı sevinsin abim benim canını yerim MUSTAFA abiiiim izlede bak nasıl çekmişsin
avansı iyi değil dumanı görüyorsunuz bide hava filtresinin önüne ahmetin annesinden aldığımız baş örtüsü bağlı KIRAT ım nefesi tam alamıyor boğuluyor biraz çektim ben gazı bıraktıktan sonra kirvam ha çeksin beni beni dikkat eder iseniz efenim ben tekerlerim daha patiye bile düşmeden adamı zorluyor tekerleri nasılda dönüyo ama çekemiyo bu halde bile
ata036' Alıntı:
avansı iyi değil dumanı görüyorsunuz bide hava filtresinin önüne ahmetin annesinden aldığımız baş örtüsü bağlı KIRAT ım nefesi tam alamıyor boğuluyor biraz çektim ben gazı bıraktıktan sonra kirvam ha çeksin beni beni dikkat eder iseniz efenim ben tekerlerim daha patiye bile düşmeden adamı zorluyor tekerleri nasılda dönüyo ama çekemiyo bu halde bile
ata036' Alıntı:
teşekkürler kankim bu arada şu videyoda bi yorum yapda mustafa abim bi sevinsin yaaa hep yolda kaldı dtop etti parkurda benim uçarak geçtiğim yerde battı kaldı sevinsin abim benim canını yerim MUSTAFA abiiiim izlede bak nasıl çekmişsin
abicim nissan patrol gr yi çekecek araç yok kimse hoplayıp zıplamasın araba motorun bütün gücünü tekerlere iletiyor
bu tür bir çekişmeyi yapmayan diğer araç sahipleri atıp tutuyorlar ama bimediklerinden bir mustafanın nefes kesenin debriyaj balatası bitmek üzere bir yenilerse
siz ozaman görün bizzat ben gelen herkesi çektiğini gördüm