DEMİRAL Kamp III Mesajlar 992 Tepkime Puanı 26 Yaş 65 Yer SİVAS 14 May 2011 #49 Ynt: Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010 kokteknik' Alıntı: konuyu ajandamıza aldık 2011 yazında eğriçimene gidilecek selamlar hüseyin abi hüseyin demiral o bir hidrolik dehası Genişletmek için tıkla ... Abartma canım altı üstü defendere HİDROLİK direksiyon uyguladım ama BMW taksiden çıkma daha ekonomik oldu hepsi bu )))
Ynt: Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010 kokteknik' Alıntı: konuyu ajandamıza aldık 2011 yazında eğriçimene gidilecek selamlar hüseyin abi hüseyin demiral o bir hidrolik dehası Genişletmek için tıkla ... Abartma canım altı üstü defendere HİDROLİK direksiyon uyguladım ama BMW taksiden çıkma daha ekonomik oldu hepsi bu )))
kht58 Yolun bittiği yerde Ranger başlar... Mesajlar 312 Tepkime Puanı 0 Yer sivas 14 May 2011 #50 Ynt: Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010 havalar düzelmeye başlarken eğriçimen olayını bir gündeme alalım derim ben
Ynt: Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010 havalar düzelmeye başlarken eğriçimen olayını bir gündeme alalım derim ben
DEMİRAL Kamp III Mesajlar 992 Tepkime Puanı 26 Yaş 65 Yer SİVAS 16 May 2011 #51 Ynt: Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010 korkut önce daha yakın yerlerden başlasak hatta bir hafta sonu ailece şöyle güzel bir yerede piknik yapsak ne dersiniz ? yönetime arzolunur )))
Ynt: Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010 korkut önce daha yakın yerlerden başlasak hatta bir hafta sonu ailece şöyle güzel bir yerede piknik yapsak ne dersiniz ? yönetime arzolunur )))