bu hafta telafi edem dedim ama artık burda olmayan bir arabam ve bir sürü boşta malzemem var co pilot ihtiyacı olan varsa karın tokluğuna çalışırım yanında
bu hafta telafi edem dedim ama artık burda olmayan bir arabam ve bir sürü boşta malzemem var co pilot ihtiyacı olan varsa karın tokluğuna çalışırım yanında
Korkut kusura bakma biraz yoğunluktan siteye yeni girdim ve mesajını yeni gördüm. Copilot olarak değilde, pilot koltuğunda yerin herzaman var. Telden aradım ulaşamadım. Yarın için arkadaşlar ne planlarsalar seni arar alırım. Görüşürüz.
araçlarınızı görüyorumda sivasta çok güzel duruyolar ..hayranlıkla bakıyorumm..özellikle siyah defender..geçenlerde istasyon caddesinde sanırım bir buluşma vardır...o araçlarla sivasta off road yapmadan olmaz tabi ...resimleri yokmuydu acaba ? yoksa ben mi bulamadım
Toyota toyotadır. Ama tabiki zamana göre elektronik ve süspansiyon eklendikçe bazı artılar azalıyor. Herşeyin bir arada toplandığı araç henüz üretilmedi. Ama takipteyiz arıyoruz . Selamlar...