Ben o sırada neyin faydası oldu neyin olmadı bilmiyorum, sadece araç kaymasın diye sıkıca direksiyonu tutuyordum. Başarılıda olduk, kapıda yumruk kadar bir çökme oldu, o da nazarlık kaldı.
sword7' Alıntı:
Görüntüler fenaaa ;D Allah tabanınızı hep düz bastırsın. Paylaşım için teşekkürler Bülent abi...
Yok ya sadece fotoğraf açısından o kadar görünüyor, yada ben içinde olduğum için hiçbirşey göremiyordum . Şnaslıydım heralde sadece küçük bir çökme var sadece.
Ynt: Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010)
helal kardeşime ya kendi arabanı kırıyon bişe demiyoz da ömer abininkini niye kırıyorsun arkadaşım süper geçmiş içim geçti birden şu 2sivas bi gelsede oralara tekrar gelebilsem özledim valla sizleri
byseyyah' Alıntı:
Ben o sırada neyin faydası oldu neyin olmadı bilmiyorum, sadece araç kaymasın diye sıkıca direksiyonu tutuyordum. Başarılıda olduk, kapıda yumruk kadar bir çökme oldu, o da nazarlık kaldı.
Yok ya sadece fotoğraf açısından o kadar görünüyor, yada ben içinde olduğum için hiçbirşey göremiyordum . Şnaslıydım heralde sadece küçük bir çökme var sadece.
byseyyah' Alıntı: