Ynt: Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010)
abi yeni duydum geçmiş olsun off-road ın tadını zirveye çıkarmışsınız süper vallahi resimler insanın iştahını kabartıyorrrr.
büyük cesaret ....
tekrardan geçmiş olsun ....
murat067' Alıntı:
abi yeni duydum geçmiş olsun off-road ın tadını zirveye çıkarmışsınız süper vallahi resimler insanın iştahını kabartıyorrrr.
büyük cesaret ....
tekrardan geçmiş olsun ....
Bülent, fotoğrafları endişe ile izledim, Ömer'e çok geçmiş olsun, sonuçta bir kimseye bir şey olmaması güzel ancak yine de son derece dikkatli ve tedbiri elden bırakmadan araç kullanmak en önemlisi, yeniden geçmiş olsun..
ceranus' Alıntı:
Bülent, fotoğrafları endişe ile izledim, Ömer'e çok geçmiş olsun, sonuçta bir kimseye bir şey olmaması güzel ancak yine de son derece dikkatli ve tedbiri elden bırakmadan araç kullanmak en önemlisi, yeniden geçmiş olsun..
teşekkürler
endişeleneçek bişi yoktu
tüm güvenlik önlemlerini almıştık
beslememizi çektik indik ordan
profesyonel ekipler gibi çalıştık indirdik araçlarımızı ;D ;D
ceranus' Alıntı:
yapma ömer abim yoldan çıkaramazsınız beni
ha bu arada gerçi bülent söylemiştir sana bu sene karadeniz turu yapacaz katılmak istersen bi incele derim link aşağıda ben kaçar herkese iyi geceler