KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010)
tepeye çıkmayı başardık geri döndük bir köy yolu açalım dedik ama belediye bizden önce davranmış köyden geri dönerken ben tezek tümseğine battım köylülere rezil olduk
bu arada ekip hilux ranger defender ve aro allahtan tezk içinde fazla resmimi çekmemişler
buralarda biraz deblendikten sonra geri dönüp gardaşlar mevkindeki tepeye zor ettik çok dik ve karlı idi hilux en yükseğe çıktı ve ilk kez arazisine tanık olduğumuz ARO bizi hayretler içinde bıraktı lastik namına bişi yoktu ama çekirge gibi bir araçmış hepimizden 10 üstünden 10 aldı ARO nun arazisini şiddetle tavsiye ediyorum lastik problemini çözdükten sonra aronu gitmeyeceği yer çıkmayacağı tepe yok bunu anladık
ve FİNAL hava kararmaya başladı bir dere geçişi yapalım diye gittigim yerde su oldukça fazlaydı ayaklarımız ıslandı derenini ortasında defender stop etti hilux çekti çıkardı daha sonra güzel ustanın oraya gip çayımız içip günün kritiğini yaptık ARO mükemmel hilux mükemmel defenderin suyla arası hiç yok ranger acilen MT lastik lazım
ömer korkut süleyman beye araçlarıyla katıldığı güzel usta yavuz arif hakan eyüp e katılımlarıyla ilgili teşekkür ederim.
onlardada foto varsa eklerler umarım .
gezimize katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim gerçekten güzel bir hafta sonu oldufazla çamur bulamadık ama ( bülent abinin battığı tezek sayılmazsa) yinede idare eder bizi bir kaç gün
Polis okuluna gittiğimde gardaşlara baktığımda fazla kar yoktu. Yer çamurdu. İşhan-toki bölgesinde yer yer çamur olduğu belli oluyordu. Abi gezinize bayılıyorum sizin ekip çok harika benim gözümde 1 numarasınız...