KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam arkadaşlar uzun bi bekleyiş sonrası istedigim aracıma kavuştum oğlumuz 2005 model skystar rally raid modelidir,61000 km de aksesuarlarını ben yapmaya başladım ufaktan...
daha önce bir otomobil programında nissanın yeni lansman olarak bu kasaların 3000cc motor hacminde üretilme projesinin oldugunu duymuştum sizin aracınızın motor hacmini ögrenebilirmiyim?
daha önce bir otomobil programında nissanın yeni lansman olarak bu kasaların 3000cc motor hacminde üretilme projesinin oldugunu duymuştum sizin aracınızın motor hacmini ögrenebilirmiyim?
ewt teşekkür ederim vinç,arka çeki demiri ama ruhsat la ugrasmak istemiyorum amerikan işi sökülebilir bişeler istiyorum bulabilirsek bakacaz...saygılar
hepinize cok teşekkürler abiler kardeşler umarım begenmişsinizdir.. daha parça ekledikçe resim koyulacak saygılar...eyw bülent abicim sanada gümüş çok yakışıyor.. ;D ;D ;D
selamlar araç çok diri duruyor maşallah ama kotu bir haberim var
bu işe merak sardıysanız ki öyle gözüküyor, bu işlem sadece lastikle kalmayacaktır, tamponlar, winç , şnorkel , yaylar derken ileride kırmızı bir dev göreceğiz diye düşünüyorum , güle güle kullanın