KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
slm aracı 30000 tl ye aldım 0 hata tertemiz 105.000 km de boya hata yoktur ama aldıgımda bomboş orjinal bi araçtı ufak tefek yaptık ama satmayı düşünüyorum ihtiyaçtan dolayı saygılar...
slm lar jantları usa dan getirttim maliyeti 3500 tl yi geçti, :-\ 17 inç 265/70/17 ebatında cooper stt lastiklerimde var aracımı satıyorum bu arada bilginiz olsun...
Selam lar jantları usa dan getirttim maliyeti 3500 tl yi geçti, :-\ 17 inç 265/70/17 ebatında cooper stt lastiklerimde var aracımı satıyorum bu arada bilginiz olsun...
selam benim aracımda nissan rally raid. cooper stt marka lastik almak istiyorum aracımın orjinal jantı 16 inç siz lastikleri değiştirirken lastiklerin kaportaya sürtmemesi için herhangi bir işlem yaptınızmı ?
slm aracı 30000 tl ye aldım 0 hata tertemiz 105.000 km de boya hata yoktur ama aldıgımda bomboş orjinal bi araçtı ufak tefek yaptık ama satmayı düşünüyorum ihtiyaçtan dolayı saygılar...
HAYIRLI UGURLU OLSUN SAYIN ABİM ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN
BENDE SONUNDA İSTEDİGİM ARACA SAHİP OLDUM SONUNDA BENDE SKYSTAR SSS 2004 MODEL 90000KM DE ALDIM
ABİİ ARAÇ BU YAA GERÇEKTEN MÜKEMMEL YANİİ..
2005 model bende de var lastik değiştirmeyi düşünüyorum bildiğiniz gibi bu aracın std lastik ölçüleri 265x70x16 ben 265x75x16 lastik taksam bi sıkıntı olurmu yada bana eksileri yada artıları olurmu?