KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...
mogzilla' Alıntı:
Ah be Sedat'ım ; sanki Nadir Abin karar veriyor.Evdeki hain ceyarı unuttun galiba.Rangeroverin rengini de böyle değiştirmişti.Gerçi fena da olmadı.
Ben G için siyaha çalan gri düşünmüştüm ama bu da orjinal rengi imiş.
Abi Can'ın zevkleri bana göre bile çok fazla genç işi Hadi RR zaten asfalt aracı ama Mercedes'in ruhu daha bir başka, bu eziyeti etmeseydiniz keşke Yine de hayırlı olsun abi, kazasız belasız güle güle kullanın.
nadir abi, deep dogru diyor...degisiklik iyidir. yeni renk yeni arac havasi yaratir.. [ama bu konuyu ve dusunceleri araclar'la birakalim abi. hanimlar duymasin yanlis anlarlar.... ;D]
range rover hakkinda yorumumu ceyyar yanlis anlayip sue ellen'i ustume saldirtmasin abi !!!!! aslinda beyaz tekrar moda oldu galiba, ve cok da pratik renk. tahmin ederim range'in o attigin fotorafin pozunu begenmedim. eminim guzel olmus. allah nazardan saklasin abi..
Valla RR ile ilgili elimde çok resim yok.Resim çekebilmek için önce aracı ele geçirmem lazım.Benim gördüğüm yok ki ? ;D
Ama ikinci rengi de güzel bence , kreme çalan beyaz.
G flint grey mi bilmiyorum Hüseyin , ama E kasanın orjinal rengi imiş.Can'dan kodunu öğrenip yazarım.
Hüseyin AMG jantlar ciftlikte duruyor.Hava biraz güzelleşsin , onları takacağız.Dodiklere gelince çıkanlar biraz yıpranmıştı , Can da AMG dodiklerini fiberden imal eden bir yer buldu.Daha bugün takıldı.Can G ile eve yeni geldi.Yarın resim çekebilirsem koyarım.
Hüseyin haklısın , bizim G yol aracına doğru gidiyor.Ama ben de bordo renkli iken sağını solunu bayağı çizmiştim , araziye gire çıka dallar yüzünden.
Bir müddet yeni boyanın tadını çıkaralım , sonra gene düşünürüz bir şeyler.
Bir de benim çiftliğin yolu asfalttan sonra 1 km. toprak.kışın zaten her gün offroad yapıyoruz.Onun için ayrıca gitmeğe pek gerek kalmıyor.Tabii bu şartlarda da aracın durumu böyle oluyor.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=5]