Merhabalar,
dün gece sağlam olarak park ettiğim aracımın sol dış dikiz aynasına dışardan bilinçli olarak bir kuvvet göstererek hasar vermişler. Allah bin belasını versin herkimse onlar..!
fotoğraftanda görüleceği üzere dış kısmında hiçbir sıkıntı yok, elektrik aksamı çalışmakta ancak aynanın oynak mekanizması hasarlı..2 servise sordum , biri 315 diğeri 235 dedi, sizden öğrenmek istediğim tanıdığınız sağlam çıkmacı var mı ya da yurtdışı bir alışveriş sitesi??
en kötü ihtimalle servisten almak zorunda kalacağım...
teşekkürler şimdiden..
ya da kaskodan mı yaptırsam, o zaman kasko bozulacak sanırım? bu yıl 1150 ödedim kaskoya, kasko delinse bile sanki şimdi 315 ödemek pek mantıklı gelmiyor bana???
kaskoyla görüştüm, kaskoyu bozmamak daha mantıklı dedi,
inanmadım gittim dacia yetkili servisine. amacım hem kaskoyu sormak hem de vereceği fiyat uygun ise kasko masko dinlemeden satın almaktı, servisteki görevli dikiz aynasının içinden kırılan bakalit parçasını usta bir el marifetiyle çıkarttı ve sonuç mükemmel
dikiz aynası şu an görevini yerine getirmekte muhtemelen tek sıkıntısı kapanması olacak o da benim için sorun değil yani...ayrıca servisteki görevlinin dediği, kaskodan yaptırmak daha mantıklı imiş..bu şekilde denicem, eğer bu çözüm beni tatmin etmezse ilerleyen zamanlarda kaskodan değiştiririm..
bu arada hasarın olduğu yerde mobesa kamerası yok, burası denizli, öyle istanbulda ki gibi adım başı mobese ebese yok burlarda
Ben biliyorum , ama bilmeyenler var malesef.
Anlatmak isdiğim şu aslında,
Lastiğim patladı diye bir başlık görüyorum bir kaç hafta önce, sonrada aynamı kırmışlar diye bir başka başlık.Dikkatimi çeken hep mi Dacia sahiplerinin başına geliyor bu işler? yada diğer markaların lastiği patlamaz yada aynası kırılmaz mı?
Ben biliyorum , ama bilmeyenler var malesef.
Anlatmak isdiğim şu aslında,
Lastiğim patladı diye bir başlık görüyorum bir kaç hafta önce, sonrada aynamı kırmışlar diye bir başka başlık.Dikkatimi çeken hep mi Dacia sahiplerinin başına geliyor bu işler? yada diğer markaların lastiği patlamaz yada aynası kırılmaz mı?
Dustercılar aracalarını çok sevdiğinden lastik patlaması gibi basit şeyler bile batıyo üzüyo. Dusterlarla aramızda duygusal bağ var ondan. Diğerleri arabalarını sevmiyolar, öle bozuk bozuk yollara sokuyolar önünü arkasını altını habire oraya buraya vuruyolar onu bile yzmıyolar ;D ;D
Eğer kasıtlı olarak sahip olmadığın ya da olamadığın bir mala hasar veriyorsan, ben onun kafasında bir sorun olduğunu düşünürüm..evimizin önüne de park etmeye çekinir olduk artık..
Ne insanlar var yurdumda...
Dustercılar aracalarını çok sevdiğinden lastik patlaması gibi basit şeyler bile batıyo üzüyo. Dusterlarla aramızda duygusal bağ var ondan. Diğerleri arabalarını sevmiyolar, öle bozuk bozuk yollara sokuyolar önünü arkasını altını habire oraya buraya vuruyolar onu bile yzmıyolar ;D ;D
Eğer kasıtlı olarak sahip olmadığın ya da olamadığın bir mala hasar veriyorsan, ben onun kafasında bir sorun olduğunu düşünürüm..evimizin önüne de park etmeye çekinir olduk artık..
Ne insanlar var yurdumda...
hiç kafanıza takmayın bende bayram tatiline marmarise inerken aracı sag taraftan refüje vurdum on ve arka çamurluk hasar aldı boyanır büyük ölçüde ama bize birşey olmadı ya varsın boyanan çamurluk olsun cana gelecegine mala gelsin.......