KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
SON YİRMİ YILIN EN BÜYÜK DÜŞÜ GERÇEK OLUYOR – PERU’NUN KEŞFİ
Bu seyahatla ilgili detayları, nasıl büyük Peru depremine yakalandığımı, Macha Pichu'nun zirvesini, Nazca çizgilerini, Atacama çölünü, Titicaca gölünü ve daha bir çok hoşluğu blog'umdan okuyabilirsiniz
Ynt: Son Yirmi Yılın En Büyük Düşü – Peru’nun Keşfi
Şu uzaylıların yaptığı iddia edilen cetvel gibi kesilmiş herbiri 400-500 kilo çeken taşlardan yapılmış duvarları da bizim için fotoğraflarsınız artık, bir de yer altına inen sığınak benzeri tünelleri. Sanki birilerine tarih öncesi devirlerde nükleer sığınak lazım olmuş üşenmemiş yapmışlar, ben anlayamadım siz yakından bakın...
Selam
Bahsetmiş olduğunuz duvarlar Ollantaytambo'da. Resimlerini koyuyorum.
Yeraltını sığınaklarını bilmiyorum, ama dünyanın en esrarengiz yerlerinden biri olan Nazca çizgilerini görme şansına sahip oldum. Nazca'nın keşfediliş hikayesi de kendisi gibi ilginç. 1910’larda bölgenin topografyasını çıkarmak amacıyla buraya gelen pilotlar dev şekilleri (yüzlerce metre uzunluğunda örümcekler, kuşlar, maymunlar, astronotlar !!!) fark edince şaşkınlıktan küçük dillerini yutuyorlar. Burası, Paskalya adasıyla beraber dünyanın en ünlü twilight zone’u.
http://www.youtube.com/watch?v=V34lK5eCaRQ Sığınakları bu kanalda biryerde anlatıyordu ama tam olarak hangi videoydu hatırlamıyorum. İlginç videolar ama anlatılan herşeyi ciddiye almayın söylediklerini ispatlama çabasında değiller pek, bazıları ise açıkça saçma olabilir