KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet haklısın hasan arkadasım benim motor diesel ve bunda stop cubugu kullanıyorum yani stop cubugu gizli bir yerde cekli kalınca asla calısmaz zaten bütün dizayn ve aksamlarını kendim yaptım . ve simdide kabin ve kapı calısmalarına basladım .sıfırda calısıyorum tamamen bana ayıt
Selamlar Kuzne aracın hayırlı uğurlu olsun. Aman dikkat et bu hastalığın dermanı yoktur.Araca 4 adet dodik lazım ,birde o farları orjinal tak daha güzel durur.
her cj saybi bir ilke imza atar anlaşılan güzel çözüm
bazı gezilerde aracında kilit varmı diye sorarlar önde kilit var dersin güzel çözüm
hasan kardeş sende kilit arıyodun bak önede arkayada tak bitir işi sorarlarsa ön arka kilit var
her cj saybi bir ilke imza atar anlaşılan güzel çözüm
bazı gezilerde aracında kilit varmı diye sorarlar önde kilit var dersin güzel çözüm
hasan kardeş sende kilit arıyodun bak önede arkayada tak bitir işi sorarlarsa ön arka kilit var
evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu istediğim araca kavuştum. aracı sitemizin üyelerinden murat bey'den aldım. antalyadan kamyona yükleyip düzceye getirdik. 1975 model 4.2 motor 3 ileri şanzumana sahip elektronik ateşleme önler disk fren vehidrolik direksiyon var. artık vinç ön arazi tamponu u bolt lpg gibi şeyler için yardımlarınızı bekliyorum. yavaş yavaş tabi [attachment=1][attachment=2][attachment=3]