SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altunsu53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,140

Etiketler
Ynt: SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

hayırlı olsun güle güle kullanın ,eğer 5.9 umu satmasaydım emin olun sizin peşinizden koşar bu tamponu yaptırırdım , eminm bembeyaz çok yakışırdı , nazar değmesin .

girdap' Alıntı:

sana ne kardesım ıster hayırlı olur ıster olmaz sanamı soracaklar her lafın içindesin

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

aracınız çok güzel allah güle güle kullanmayı nasıpetsın

s.forester' Alıntı:
hayırlı olsun güle güle kullanın ,eğer 5.9 umu satmasaydım emin olun sizin peşinizden koşar bu tamponu yaptırırdım , eminm bembeyaz çok yakışırdı , nazar değmesin .
o zaman tez zamanda bır tane almamız dileğiyle
ayrıca teşekkurlerr

Ben WJ yi bu gün sattım bir meslektaşıma, yeni ve yine Defender, ancak bu sefer Kars şartlarına uygun mecburi "benzin/LPG'li" bir araç projesi ile buralarda olacağım, artık kısmetse açarım bir başlık yakınlarda garaj'a : ))))

hayırlısı ama wj den sonra defendır bıraz anadol gıbı kalacaktır size

Defender'den ZJ'ye, oradan WJ'ye geçen biri olarak yine bu hobim için en uygun alternatifin defender olduğuna karar verdim : )) hayırlısı olsun...

euzlu' Alıntı:
Defender'den ZJ'ye, oradan WJ'ye geçen biri olarak yine bu hobim için en uygun alternatifin defender olduğuna karar verdim : )) hayırlısı olsun...
desenıze basladıgınız noktaya geldınız yıne her seyın hayırlısı ılk aracınız defendır sa ondan vaz gecememız normal bende zj dem gecemem en kralıda gelse