engin_özel enginozel Mesajlar 17 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 13 Nis 2015 #1 Arkadaşlar sonunda zj'me kavuştum.Bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkürler. Buradan öğrendiklerimle aracı tanıdım ve inanın 20 gün touarage binmek zevk vermiyor.Ve doğa sonuna kadar yaşanması gereken çok güzel bir velinimet. Herkese saygılar.
Arkadaşlar sonunda zj'me kavuştum.Bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkürler. Buradan öğrendiklerimle aracı tanıdım ve inanın 20 gün touarage binmek zevk vermiyor.Ve doğa sonuna kadar yaşanması gereken çok güzel bir velinimet. Herkese saygılar.
I ilker1903 Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 8 Yer Ankara 13 Nis 2015 #2 Ynt: Sonunda Kavuştum Hayırlı olsun. Kazasız belasız binersiniz inşallah..
engin_özel enginozel Mesajlar 17 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 13 Nis 2015 #3 Ynt: Sonunda Kavuştum Çok teşekkürler.
Mustafa E Doğada Olmak Güzel Şey... Mesajlar 537 Tepkime Puanı 4 Yer Yozgat 17 Nis 2015 #4 Ynt: Sonunda Kavuştum hayırlı olsun
T tenekekutu Kamp II Mesajlar 495 Tepkime Puanı 128 17 Nis 2015 #5 Ynt: Sonunda Kavuştum hayırlı olsun