KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gelecek motor bu 2 sinden biri tam olarak bende bilmiyorum ancak sağolsun arkadaşımın bana kıyağı.
Parasını o ödeyecek gümrüğünü ben.umarım gümrükte pek sorun yaşamam ama en fazla fatura bedelinin %50-70 ini ödeyerek çözülür dediler faturayı ordan düşük gösterecekler.Tabi makul bir seviye gemi kargoyla Türkiye'ye gelme süresi 30 günü bulur diyorlar.Yılbaşına denk gelirse gümrükten daha kolay geçeceğini söylediler. Bakalım.
gelecek motor bu 2 sinden biri tam olarak bende bilmiyorum ancak sağolsun arkadaşımın bana kıyağı.
Parasını o ödeyecek gümrüğünü ben.umarım gümrükte pek sorun yaşamam ama en fazla fatura bedelinin %50-70 ini ödeyerek çözülür dediler faturayı ordan düşük gösterecekler.Tabi makul bir seviye gemi kargoyla Türkiye'ye gelme süresi 30 günü bulur diyorlar.Yılbaşına denk gelirse gümrükten daha kolay geçeceğini söylediler. Bakalım.
Gelince görecez gümrük oranları tam ne bilmiyorum ama sanırım sadece gümrük -3-6 bin arası bi rakam tutar diyorlar. motorun oradan alış rakamını henüz iletmedi bende çok sormadım bedava mal baldan tatlıdır hesabı
Gelince görecez gümrük oranları tam ne bilmiyorum ama sanırım sadece gümrük -3-6 bin arası bi rakam tutar diyorlar. motorun oradan alış rakamını henüz iletmedi bende çok sormadım bedava mal baldan tatlıdır hesabı dehset bişe bu motor hayırlı olsun tekrar
37'' creepyler çok güzel durmuş, ben de benim cj5 e takma niyetindeyim fakat sığdırmak için bir tadilat yaptınız mı traşlama vs. bilmek istiyorum, teşekkürler.
meraba araç sahane birsey olacak galıba bizde o işlerden yeni kurtulduk en guzel yanı iş bittıkten sonra karsısına geçip demli bir çay içmek çok keyif veriyor hayırlısıyla kullanın insaallah
Motor geldi ancak başka bi araçta kullanmaya karar erdik jeep i satıyorum.Sanırım bugün yarın gider.O yüzden montajını yapmadık.
artık yeni projenin rsimlerini yayınlarız.