Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mybrada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,306
Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

gelecek motor bu 2 sinden biri tam olarak bende bilmiyorum ancak sağolsun arkadaşımın bana kıyağı.
Parasını o ödeyecek gümrüğünü ben.umarım gümrükte pek sorun yaşamam ama en fazla fatura bedelinin %50-70 ini ödeyerek çözülür dediler faturayı ordan düşük gösterecekler.Tabi makul bir seviye gemi kargoyla Türkiye'ye gelme süresi 30 günü bulur diyorlar.Yılbaşına denk gelirse gümrükten daha kolay geçeceğini söylediler. Bakalım.

Etiketler

harika bir şey bu maliyeti ne kadar bu motorun =

Gelince görecez gümrük oranları tam ne bilmiyorum ama sanırım sadece gümrük -3-6 bin arası bi rakam tutar diyorlar. motorun oradan alış rakamını henüz iletmedi bende çok sormadım bedava mal baldan tatlıdır hesabı

37'' creepyler çok güzel durmuş, ben de benim cj5 e takma niyetindeyim fakat sığdırmak için bir tadilat yaptınız mı traşlama vs. bilmek istiyorum, teşekkürler.

meraba araç sahane birsey olacak galıba bizde o işlerden yeni kurtulduk en guzel yanı iş bittıkten sonra karsısına geçip demli bir çay içmek çok keyif veriyor hayırlısıyla kullanın insaallah

İyi günler
Aracınız çok güzel olmuş,ikinci yenileme için kolaylıklar dileğimle
Saygılar
Batuhan

erhan türker' Alıntı:
merakla bekliyorum ..ama motorda sıkıntı var galiba bi haber yok ???
Motor geldi ancak başka bi araçta kullanmaya karar erdik jeep i satıyorum.Sanırım bugün yarın gider.O yüzden montajını yapmadık.
artık yeni projenin rsimlerini yayınlarız.