KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkürler.
3 gün.
Bugün kurtarıcı ile aracı kumlamaya götürüp güzelce kumlattırdım.
Buzla kumlama bi hayli pahalı olduğu için başka bir yöntem olan kum yerine plastik taneciklerle bu işlemi yaptırdım.
GAyette güzel oldu.Şasede en ufak bir deforme ve noktacoklar olmadan bu işte halloldu.
Ardından axso nobel in polietilen esaslı astar boyası 2 kat olarak uygulanıp kurumaya bırakıldı.
Kupada kurtarıcıyla kaportacıya son rutuşlar için bırakıldı.
Yarın sabah erkenden kalkılıp istanbula Tarkan abimize ziyaret gözüktü.
Fotoğraflar makine garajda kaldığı için yarın.
kolay gelsin.. ve nazar değmesin.. 3 günde baya yol katedilmiş..
kupanın şaseden ayrılma aşamasındaki resimlerden anlaşıldığı kadarıyla gayet temiz çıkmıştır sacı.. fazla uğraştırmayacak gibi görünüyor..
umarım böyle gider de, en kısa sürede toplanan cj diye nam salar..
kolay gelsin.. ve nazar değmesin.. 3 günde baya yol katedilmiş..
kupanın şaseden ayrılma aşamasındaki resimlerden anlaşıldığı kadarıyla gayet temiz çıkmıştır sacı.. fazla uğraştırmayacak gibi görünüyor..
umarım böyle gider de, en kısa sürede toplanan cj diye nam salar..
Teşekkürler.Aslında bizde bu kadar temiz olacağını beklemiyorduk.
İlk başta komple kupayıda kumlamak istedik ancak boyacımız ve kaportacımız aracın hiç çürüğü olmaması sadece gereksiz açılan delikler ve bir kaç eziğinin olması nedeni ile gerek görmedi.
Buda bizi kaporta telaşından kurtardı.
Sadece on ızgara fan yerleştirilmek için radyator sokülmesi gerekirken ızgaralar kesilip düzgün kaynatılmadığı için deforme olmuş yarın onu alıp taktıracam.
Mekanik motor mükemml sadece baskı seti ihtiyacım olacak motor inmişken onun değiştirlmesi iyi olur.
Bugün koltuklar rolbar ve rolbar kaplamalarıda geldi.
Kadro genç olunca işler hızlı gidiyor.
aracın rengini aşağıdaki gibi yapmaya karar vedik sorun burada şaseyi ne renge boyayacağımızda kaldı.Bir 2 arkadaş turuncu tonda boyayalım aykırı olsun dediği için kararsızım.Aslında cantlara baktığımda araç rengi ile turuncu gayet güzel olmuş ancak şasede nasıl olur ?
baskı balatayı motor aşağıdayken değiştirmek çok çok kolaylaştırır.. araç toplandıktan sonra tekrar iş çıkartmak yük olur..
başta iki renk seçeneği vermiştiniz, 2nci seçenek çok hoşuma gitmişti..
şase içinse ya tamamen zıt renk kullanın diycem ama şasi siyah, diferansiyeller, rot kolları falan zıt renk gibi birkaç renk kullanımı yapabilirsiniz..
tabi bu sadece benim fikrim.. daha güzel fikirler çıkacaktır.. karar sizin..
Boya işinde karar vermek zor. Ahanda buraya yazıyorum
Karar : Arac 2 resimdeki bej renge şase 3 resimdeki turuncuya boyanacaaak son kararrım.kesin öyle olmasını umudediyorum.İnşallah
Bu araç boyaya karar veremediğim için 2 ay yatarsa hiç şaşırmam ama sanırım bende ilk başta 2 rengi beğenmiştim onla devam edecem kamuflaj hem uygulala hemde sonrasında sıkıntı olacak.
Fotoshoppla deneyince şase turuncu zıt ve cuk diye oturuyor.
Önerin için teşekkurler.
Merhaba sakaryalımısınız.bende jeepimi hüseyin abiden almıştım.öncelerinde birçok yarısada beraber katılmışlıgımız var.kendisi jeepten çok iyi anlar.hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.
Aşağıda yazılı parçalar gerekli bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
Cj5 debriyaş seti şemsiye tip.
dodik (orjinal veya geniş tip )
torpidoda bulunan silecek ışık ve vb düğme set olarak.
on sis farları sarı tip.
ön far çerceveleri.
motor takozları.
Koyu bej sıfır bestop tente.2. el olmaz
warn 8274 vinç
hıjack kriko
hava filtre ve şnorkel.
Fiyat ve iletişim bilgileri özelden iletirseniz sevinirim.