KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
AcarBey Yazdıgınız cevaplar beni çok aydınlattı size çok teşekkür ederim. 2008 MODEL x-force sorento alıcam.Artık iyice karar verdim.Kilometresi genellikle 2008 olsada cok da az degil 60 bin km buldum bir tane sorento x-force full. 56 bin tl fiyat veriyor satan arkadaş bakımlı dedi ayrıca. Nedersiniz
AcarBey Yazdıgınız cevaplar beni çok aydınlattı size çok teşekkür ederim. 2008 MODEL x-force sorento alıcam.Artık iyice karar verdim.Kilometresi genellikle 2008 olsada cok da az degil 60 bin km buldum bir tane sorento x-force full. 56 bin tl fiyat veriyor satan arkadaş bakımlı dedi ayrıca. Nedersiniz
Araç yaşına göre biraz fazla yol yapmış. Ama önemli olan bakımlarının tam ve zamanında yaptırılmış olmasıdır. Aracı almadan önce bakımlarının yetkili serviste yapılıp yapılmadığını öğrenin. Bakım yapılan yetkili servisten geçmiş bakım kayıtlarını inceleyin. Yetkili servislerde tüm bakımlar (kaporta boya işleri de dahil) kayıt altına alınır ve hatta bu kayıtlar dijital ortamda distribütör firmanın sistemine de kaydedilir. Fiyatı konusunda piyasayı takip etmediğim için maalesef yorum yapamayacağım.
www.ikinciyeni.com adresi Kia Çelik Motor un yetkili bayilerinin ikinci el araçları sattığı ortak bir sitedir. Bu sitede Kia marka ve Sorento model seçeneği ile ikinci el piyasa durumunu inceleyebilirsiniz.
Ben de yeni sorento 2007 xforce sahibiyim. Aracın arazide neler yapabileceğini görmek için can atıyorum. Yukarıda resimleri olan organizasyonlar gibi organizasyonlar yapılıyor mu merak ettim?
Açıklamalar çok faydalı teşekkürler. Ben de Sorentonun Avustralya'da en iyi SUV seçildiğini duymuştum. bir kaç yıl önce. Ayrıca arazi performansı da sanılanın çok üzerindeymiş. Motor hacmi, konforu, fiyatı, yakıtı ile en mantıklı araçların başında geliyor bence de. Bir tek uzun dönemde dayanıklılığını bilmiyorum, o konuda da gerekli bilgiyi kullanan arkadaşlar verecektir bizlere. Selamlar.