hayrullah Nissan Navara Mesajlar 48 Tepkime Puanı 0 26 Ağu 2011 #17 Ynt: Subaru Forester drdoguank' Alıntı: merhaba aracı satmaya karar vermişsin hocam hayrola daha yeni almamışmıydın bir sıkıntısı mı var acaba kaça satmayı düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... Yok hayır hiçbir sıkıntım yok şükürler olsun, Navara'lara taktım kafayı biraz değiştirmek istemem bu yüzden...
Ynt: Subaru Forester drdoguank' Alıntı: merhaba aracı satmaya karar vermişsin hocam hayrola daha yeni almamışmıydın bir sıkıntısı mı var acaba kaça satmayı düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... Yok hayır hiçbir sıkıntım yok şükürler olsun, Navara'lara taktım kafayı biraz değiştirmek istemem bu yüzden...
mstdgbkn Kamp II Mesajlar 427 Tepkime Puanı 1 Yer adana 26 Ağu 2011 #18 Ynt: Subaru Forester navara kesinlikle doğru karar
A AL1820 Zirve Mesajlar 1,724 Tepkime Puanı 3 26 Ağu 2011 #19 Ynt: Subaru Forester navarayı neden tercih ettiniz araştırmışsınızdır mutlaka diye soruyorum.
C ceyhunugur Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 14 Ağu 2013 #20 Ynt: Subaru Forester bu da benım araç ama forester dan başkası yalan dıyorum
A aydinusta Ziyaretçi 31 Ocak 2014 #21 Ynt: Subaru Forester arkadaşımbirde turboysa degme keyfine zevkin parası olmaz aractan zevk alacaksan kesinlikle tur bo forester
Ynt: Subaru Forester arkadaşımbirde turboysa degme keyfine zevkin parası olmaz aractan zevk alacaksan kesinlikle tur bo forester