Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.
Neyse bu sefer kabul etti fotoları paşam.
Şimdi Kazdağlarının giriş kapısına geldik son giriş 17-30 yazıyor,biz ise 18-30 da geldik.Eyvah dedim yazıyı okuyunca ama girişte hiç kimse yok,ne bir ilgili nede görevli hakgetire.
Kapının hemen yanında dört tane genç karpuz yiyorlar,ben selam verdikten sonra,ya nasıl yaparız onca yoldan geldik,mutlaka girmemiz lazım deyince,oradaki gençler "abi bak,eğer kapı açıksa gir ama yakalanırsan cezası var ve hava üs komutanlığı var kameralardan görülürsünüz,başınıza iş açmayın"dedi.
Ben kendimi kurmuşum bir kere,ne olursa olsun gireceğim.Zaten yıllardır ne zaman o bölgeden geçsem içimden,şu İda'ya çıkamadım bir türlü fırsatını bulupta diye geçirirdim.
Neyse kapının yanına geldim,oda ne?Kapının birleştiği yerde zincir var ve kilitli değil,yaşasınn
Kapıyı açtım hemen,arabayı içeri alıncada inip kapadım eskisi gibi.Ama son çıkış saati 21.00 yazıyordu tabelada.
Başladık dağı tırmanmaya,bir ara kendimi Amerikan flimlerinde olurya hani,bir yola girerler git git bitmez,sonra bir sürü başlarına felaket gelir aynen öyleydi ;D